No nyt olen tehnyt sen pakollisen koulutehtävän joka on palautettava huomenna opettajalle. Olipahan työ! No ei sinänsä, mutta kun ei kiinnosta oikein nuo uskontopuolen asiat-ainakaan vielä ei ole tulleet ajankohtaiseksi.
Poltin kielenikin kun join teetä välillä, että piristyisi. Mokomakin tee! Ahneella on P**skanen loppu ja niin minulle nyt kävi. Teen kaverina piti syödä muutama "Väinämöisen pompan nappi" jonka päälle ei ollut laittaa kuin meijerivoita ja  ilmakuivattua meetwurstia, mutta niin hyvää se oli. Juustoa se olisi kaivannut!
Mombasa soi taustalla X) Jonkun blogissa oli niin pistin alle soimaan... en olekaan aikoihin sitä kuullut. hehe..

Voisi kai suihkuun koittaa mennä. Ei ole oikein kukaan meidän luokalta innoissaan huomisesta koulun alkamisesta. Linjussa näin meidän luokalta Piiaa ja hän ei tykännyt ajatuksesta palata  koulunpenkille. Hänen kanssaan tuli ilmi eriävä mielipide koulun alkamisesta, oliko se klo 8.30 vai klo 10 kuten Piia sanoi. Kysyin asiaa Raijalta ja hänen mielestään se alkaa klo 8.30 kuten minä olisin mennytkin. No kysäisin Sirpalta menisikö hän kanssani kouluun. No menisihän se ja kamalat kiroilut päälle miten ei kiinnostaisi lainkaan! heh. Sama tunne, mutta onneksi se on vain 2 päivää. Klo 8.30-16( aaargh!)
 
On jo niin kamala ikävä oman Antti kullan kainaloon!!! YYYyyy!!!