En olisi uskonut, mutta kokopäivä meni kirjaillessa puuttuvia kouluhommia. Siitäkin huolimatta,etteivät ne olleet pitkiä. Mutta kun on ajatuksen kanssa seurattava monisteesta mitä meinaa kirjoittaa ja miten, niin yllättävää se on miten meni aikaa niin paljon. Eli toisin sanoen, se että emme menneet kirkkoon, oli minulle pelastus! Sain kirjoitetuksi tehtävät jotka vielä puuttui.
*huoh!*
En ole edes kovin "kuninkaallisesti" syönyt: Pinaattilettuja meetwurstin kera paistanut 2 x pannulla. Ah sitä rasvan kitkua kun ne tirisi siinä! (yök!)
Mutta nälkäisen oli jotakin syötävä.

Huomenissa voisi käydä vaikka ostamassa minulle kokeeksi määrätyt migreeni lääkkeet, jotta niitä sitten olisi kun kipu yllättää. Se kun olisi otettava heti kun alkaa koskea tai se ei enää auta sitten myöhemmin otettuna. Ja sekään kun ei ole ihan varmaa, johtuuko kipu migreenistä vaiko ei. Mutta asiasta kertoo sitten kivun ilmaannuttua se, auttaako lääke siihen kipuun vai ei. Ne eivät nimittäin auta muuhun kuin migreeni pääkipuun. Olipas monimutkaista. :)
 http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A&feature=related
Siinon meleko mielenkiintonen linkki melekosen hoilotukseen X)

Pakkasin äsken kaikki, joka ikisen lippulappusen joka liittyi juuri päättyneeseen harjoitteluun ja laitoin pieneen pussiin ja sulloin laatikkooni. Mitään kun ei uskalla heittää pois tai sitä tarvitsee varmasti heitettyään pois. Eli laitoin pillit pussiin ja pussin kiinni!