Menin sittenkin aikaisemmalla kyydillä, koska en saanut oikein keneltäkään kaipaamaani luotettavaa kannatusta ajatukselle "mennä sillä myöhäisemmällä". Ja niin kävi että näin veljeäni ja myös tulevaa anoppianikin sitten sairaalalla ilmoittautuessani potilastoimistoon. Me taitoimme matkan takaisin myös anoppini kanssa samaa matkaa. Ja mikä minun kannalta parasta; molemmat matkat menin vakio vuorolla joten se oli se halvempi vaihto ehto kuin matkata pika-vuorolla joka on se tyyriimpi tapa.

Lääkäri totesi että mikään ei olisi huonompaan suuntaan. Ei ainakaan näön puitteissa. Näin hyvin kaikki näkötestissä. "OIKEIN HYVÄ NÄKÖ SINUN PAREMMASSA SILMÄSSÄSI" totesi tohtori. Olin kovinkin ylpeä kuullessani sen. Lääkäri jatkoi: - Tämän mukaan sinun vasemman silmän näkösi olisi 1.6 joka mielestäni on TODELLA HYVIN! Hieman asiaa auttoi kun hän käytti silmäni edessä kevyintä miinuslinssiä joka olisi. Mutta sanoi että "EI OLE LAINKAAN VÄLTTÄMÄTÖNTÄ HANKKIA LASEJA". Hyvä niin, sillä minua ei ole normielämässä häirinnyt millään tavoin pienet epätarkkuudet. Ja eihän tuo nyt ole huono tulos lainkaan jos näkö on 1.6. =)  Ensi vuodelle sain uuden ajan. (5.1.2009) Pitää koittaa muistaa mennä silloin sinne klo 10 =)

Nyt olemme kotosalla ja ruokakin olisi valmista. Arttu on täällä joten en malta oikein kummempia tähän enää jupatella :) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille jotka tätä eksyvät lukaisemaan!