Nyt on taas 1 reikä vähemmän :) Ja mikä mukavinta, kun en ehtinyt jännittää koko puudutusta kun se lääkäri tuikkasi sen niin yks kaks yllättäen. Tosin hän tuikki sitä 3 kertaa, piti lisätä kun tuntui hieman vielä 2 puudutus kerran jälkeen... No sen seurauksena olikin sitten koko silmäkulma ja puoli nenää ja poski aivan tunnottomana, Ei paljoa uskaltanut syödä, ettei vaan pure poskeensa.
Se oli ilouutinen kuulla että vaikka minulla onkin vielä viisauden hampaat puhkeamatta, niin ne ei kuulema pakosti tulekaan. Korkeintaan silloin voi alkaa työntymään jos joku takahampaista jouduttaisiin poistamaan, mutta ei pakosti sittenkään. Sanoi lääkäri että:
-Sinulla on ainakin 4 hammasta tuolla "jemmassa" joihin ei voi edes tulla reikiä :)
No juu... ei se paljoa lohduta siinä vaiheessa kun juuri on porattu niin että aivoissa saakka tutisi.Toinen ehkä hammaslääkärinkinn kannalta hyvä juttu oli se, ettei minun hampaiden juuret olleet kuulema pitkät, vaan aika lyhyet. Vitsailin hänelle että: "Onpahan helpompi nypätä pois jos tarvis tulee..."
Samaa mieltä oli lääkärikin ja kertoi, kuinka joskus on kamalan pitkiä ja koukeroisia joidenkin isojen ihmisten hampaiden juuret. Hän oli sanonut jollekin asiakkaalleen, että "Toivon että minä en koskaan joudu poistamaan hänen hampaitaan kun juuret ovat niin mutkaiset ja pitkät."
 
Nopsaan se kyllä kävi. Ei kai mennyt kuin 20min.
On tämä hieno tunne, kun alkaa puudutus viimeinkin lähteä pois! =)