No nyt se Arttu keksi! Se istuu keittiön pöydän alla ja on levittänyt kaikki piparit laatikosta ja istuu niiden päällä. Hän otti äsken sukkansakin jaloistaan ja oikein potkii niitä edes takaisin siellä. Sitten ottaa aina piparin sieltä ja toisen täältä. Maistelee niin mielissään olevan näköisenä, piparit molemmissa nyrkeissään. Aivan fantstinen nassikka! Sanon siltikin niin vaikka samassa taloudessa tolskaakin :)

Toinen asia jota se tykkää tehdä on ottaa oven edestä pieni kynnysmatto ja vaihtaa sen paikkaa. Nyt meinasi minun muumimuki lähteä pöydältä kaaressa kun Arttu tuli kontaten ja tarrasi kiinni kannettavan latausjohtoon ja veti siitä. Johdon vieressä pöydällä oli muumimukini jossa limpparia. Melkein ehti vetää, mutta ehdin onneksi väliin ja nostaa mukin pois. Kamala vintiö, ehtii jokapaikkaan... Parempi lopetella nyt.
Hän muuten ottaa aina jonkun kengät ja laittaa ne käsiinsä ja konttaa sillätavalla pitkin taloa kamalan kovalla vauhdilla :) hih... Eilen oli sullomassa minun goretex kenkiäni jääkaappiin , hän kun aina vahtaa koska se kaapin ovi on auki ja siinä sattui sillä juuri olemaan minun kenkäni. Ja eikö se asettelemaan alkanut sinne alahyllylle laittelemaan. Oli pakko todeta että "Olisipa kylmät kengät aamulla jos ne sinne olisi menneet..."

Alamme Antin nimmari kakkua napsimaan, hän näkyi sellaisen väsänneen, ehdotuksestani äsken. (oli valmis kakkupohja, hedelmäsekoitus ja kermavaahtoa), Onnea kaikille Henrik, Heikki ja Henri- nimisille :)