Niinpä alkoi viikko taas vielä yhdellä tutustumiskäynnillä kehitysvammaisten toimintakeskukselle. No ei siinä mitään, ihan kivaa vaihtelua oli se aamuun.(Istua perheessä aika pienten lasten kanssa ja ilmakin on niin kuuma ja maitomaisen tuoksuinen että alkoi nukuttamaan). Noooh. Tulin sitten kotia. Olimme sopineet Antin kanssa, että hän tulisi siihen aikaan linja-auto pysäkille kun minäkin siinä olin.. No tulihan hän- Kirosi siinä heti ensimmäisenä kipeää selkäänsä. Kävimme kaupalla ja hän sanoi koko ajan kuinka se on kipeä. Oli kaatunut töistä tultuaan autoonsa mennessä luikastunut ja selkänsä iskenyt auton kynnyksen päälle. Ja oli oikein rusahtanut. Hetkisen oli saanut miettiä "Liikkuuko jalat enää.." Onneksi liikkui. Kotosalla sitten minä aloin hääräämään. mm. tiskata ja meinasin paistaa uunissa ostamani esipaistetun pastejat. Antti siihen tuli sitten kysymään ja pyysi katsomaan selkäänsä "Onko tuossa joku patti?" Koitin (vaikka jo silmälläkin näin että ON) . Sanoin heti että tuollainen möykky on näytettävä lääkärissä. Koskaan kun ei tiedä mitä siitä voi seurata.

Menimme terveyskeskukselle. Venäläinen mieslääkärikin sattui. Antti siinä kiroamaan että "Enää puuttuu että omat hautajaiset tästä". No sanoi että selvä lihasvaurio siinä oli ja olipahan sanonut kirjoittavansa valmiiksi lähetteen KYS:lle kuvattavaksi jos tilanne yön aikana pahenee. Että näin.

Tumma uutuus fazerin suklaa on sit hyvää. Ainakin kun sen on ostannu se joku muu eikä itse. heh, eli Anttihan sitä meni ostamaan... UUuh, Mutta nyt tosin se kun on jo mässätty, siirryin jo omaan "jemmalevyyni" joka on myös Fazerin levy, mutta keltainen sellainen, jossa kokonaisia pähkiöitä! MMmmmmm....

JAahas, alamme katselemaan taas pätkiä You tubelta. Löysimme vanhoja kotimaisia sketsipätkiä Mm. Aki ja Turo X)