*haukotus* ei jaksaisi taas millään. Eilinen oli ihan Ok, vaikka jouduinkin haastattelemaan 3 ihmistä. Se oli osaksi hieman liiankin jännittävää ja se kaikki oli minun oppimistehtäviini nähden ylimääräistä ( ei todellakaan minun omasta tahdosta).  Oli aika hauska eilen aamusta kun menin tuntia myöhäisemmällä bussilla kirkolle niin ensimmäisenä bussikuski sanoi: - Nukuitko pommiin? hehe... vai nukuinko pommiin , mietin mielessä ja sanoin : - ehen, kun kerrankin oli meno vasta klo 9. Sain nukkua tunnin pidempään.

Matka oli ihanan "väljä" kun ei ollut miljoonaa koulukasta tuuppimassa ja tönimässä reppuineen. Istumapaikkojakin oli vaikka jokaiselle oma penkkipari. Nautin kun saa matkata ilman ahtautta...

Tänään on vielä hieman epämiellyttävä loppupäivä. Minun ON mentävä (voi luoja, ei edes sekään oma ideani) seuraamaan perhekerhoa! Ja sekin vain siksi kun menin möläyttämään etten ollut seurakuntaharjoittelu jaksollani päässyt yhteenkään perhekerhoon, koska sillä paikkakunnalla jossa suoritin ´harjoittelu` osan ei pidetty niitä ollenkaan. Resurssit ei riittäneet. Näyttöviikolla olin kyllä perhekerhossa jonka suoritin eripaikkakunnalla. (mainitsin kyllä asiasta ohjaajalleni-mutta ei mitään vaikutusta.)*Ärh!* Miksi ei osaa sanoa EI!? (inhottavaa!!)

On siellä melkoisen liukkaat tiet! Eilen en enää meinannut kaatuilla ihan samaan malliin kuin aikaisempina aamuina. Inhaa on kun tiet on lätäköillä. Ja kun jäänpäällä on vettä on entistäkin varovaisempi oltava. Siinä meinaa monot sutia suuntaan jos toiseen ja lähteä alta pois. X) Saa nyt nähdä kuinka valokiilani tänä aamuna heiluu taivasta kohti.