Oli kiva yllätys päästä koulusta paria tuntia aikaisemmin, kuin mitä lukujärjestykseen oli merkattu. Kivaa!
Tällaiset ovat mukavia piristyksiä, etenkin jos on varautunut ennalta erityisen tylsään ja pitkään päivään.
Aamulla kävelimme kouluun, vaikka tuiskuttikin. Ja sama takaisin koulusta. =)
Nyt mietin, kävisinkö köpöttelemässä hetken aikaa ulkosalla, ihan jos vaikka kävisin särkemässä ison 20€ setelini pienemmäksi...Olisi antaa raha jo luokkakaverilleni kyydistä hieman fiksumpana kuin lykätä niin iso seteli kouraan jolla maksaisin kyydin hänelle, sillä en toisiaankaan oleta, että hänellä olisi siitä antaa vaihtorahaa takaisin.
Lumituiskukin on hellittänyt nyt. Taidankin tehdä niin =)

Ihanaa perjantai tai paremminkin TORSTAI on enää 1 yön päässä... Sanoin kuvaamaton fjiilis! En tiedä, miten päin olisinkaan.. En osaa edes alkaa miettimään, mitä tarvitsen mukaani, lomani ajaksi. (Vaikka en siellä koko viikkoa olekaan varmaan ihan putkeen, mutta kuitenkin.) Meillä oli meiningeissä käydä loman aikana Kiuruvedellä, saa nyt vain nähdä, millä aikaa se toteutuu. Ja jos toteutuu.

Huomenna on viimeinen kerta sitä IKÄVÄÄKIN IKÄVÄMPÄÄ seikkailukasvatusta. Tai eikai siinä muuten, mutta se opettaja tuntuu aliarvioivan ja ikään kuin alistavan meitä. Kukaan ei sille uskalla sanoa mitään. Se ei ota meidän sanomisiamme kuuleviin korviinsakaan. Se on mielestäni (ja muistakin) todella TÖRKEÄÄ!
Hän myös vertaa meitä muihin aikaisempiin ryhmiin, joita hän on ohjannut ja HÄN NIMENOMAAN SANOI, että NIIN EI SAA TEHDÄ. Sellainen olisi HUONO OHJAAJA!
Ilmeisesti hän tahtoo olla sitten HUONO OHJAAJA. Ja siinä hän on onnistunut.
Hän on hyvin ehdoton. Jos HÄN sanoo että jokin asia on kuten on, se silloin MYÖS ON SILLÄ TAVOIN. Asiasta EI keskustella enempää. Saat korkeintaan katseen "oletpa sinä typerä!"- takaisin erehtyessäsi kysymään jotakin asiaa tai tuomaan esiin oman mielipiteesi asiasta. Siksipä sillä kurssilla ei juurikaan keskustella paljolti opettajan kanssa. Lieneekö se sitten hyvä vaiko huono asia? Minä sanoisin sitä sellaista vuorovaikutusta huonoksi.

Mikäli aamupäivä, sinne klo 14 saakka on tylsääkin tylsempi, niin sen jälkeen menemme läheiselle majalle ja paistamme makkaraa sekä keitämme nuotiokahvit =) Siihen on hyvä lopettaa koulutyöt ja aloittaa se kauan odotettu talviloman vietto! =)
Ja siellä ihanassa OMAN RAKKAANSA MAJASSA, hänen ihanan poikansa ollessa seurassamme (pe-ma).