Nimittäin siihe, että sen 1 yön koittavan päivän päätteeksi pääsen rakkaani luo. Voi kun olisi joku laskuri joka laskisi aikaa siihen hetkeen (edes suunnilleen, sillä enhän osaa sata varmarmaksi sanoa hetkeä jolloin koulusta pääsemme). No olisi edes joku pallo josta näkisi senkin ihmeen, miten päivä etenee huomenna.

Eilen sain tiedoksi annon KYS:ltä minun siellä edellisestä käynnistäni. Oli melkoista txtiä taas... voi niitä termejä taas, joita siellä vilahteli, ei sanonut maalaistallukalle yhtikäs mitään! "stabiili", "patellat", "babinski", "romberg""palpoit"... SAISIKO SIELTÄ SAMAA SUOMEKSI, KUN EN OLE (vielä) LÄÄKÄRIKSI SAAKKA LUKENUT/ OPISKELLUT.Oliskohan jossain lääkäreitermistöjen sanastoa!?

Pelottavimmalta kuulostava lause oli seuraava (vaikka kaikki on ennallaan) :"vasemmalla 10 x 5mm kokoinen residuaalimeningeoomalaatta, joka ei ulotu vasempaan vasempaan optikuskanavaan, koko neurologiradiologin mukaan ennallaan vuoden 2006 MRI-kuvaukseen verrattuna."
-HETI aloin miettiä, että : eli onko siellä nyt joku LAATTA vielä jätetty, vai mitä se on, kuvailiko se tässä sen JO KERTAALLEEN poistetun laatan!? Alkoi naurattamaan kun sanasta LAATTA, mieleeni tuli mannerlaatta. heh.. Vakava asiahan tämä on, mutta jostakin se huumori on revittävä siltikin.

Näin vielä unta näyttökansion palauttamisesta, vaikka olemme jo saaneet tietää numeronkin edellisestä näytöstä maanantaina. Siinä panikoimme erään ryhmänäytössä olleen kansion kanssa. Jotekin hässäkkää oli sen kopioinnin kanssa. Ja eräs raskaana oleva meidän luokkalainenkin siinä unessa vilahti. Mutta tokihan siellä Anttikin oli. On tässä ajatellut niin paljon molempia asioita. Anttia ja aikanaan kun sen aika oli, sen näyttökansion palauttamista. Kai ne nyt purkautuu unissa nekin asiat, kun ne on elämässäni olleet aika pinnalla viime aikoina.

Pakko sanoa, että vasenpuoleni oli lähes tunnoton herätessäni. Aivan JÄRKKY SÄNKY/ TYYNYT! Joka ikiseen kyljen kääntämiseen saa herätä, kun se ottaa niskoihin.
Ja nyt kun aloitin "Valivalin" niin sanottakoot samaan syssyyn, että eilen illasta ei minun koneeni mennyt meseen EI SITTEN MILLÄÄN! En uskaltanut alkaa vikaa sen kummemmin tiedostelemaan, missä se on. Jospa se oli jossakin nettiyhteydessä sitten vikaa. Vaikka internettiin meni ihan mutkattomasti ja toimi siellä.. mutta se siitä...

Ihanaa, enää 1yö...