Aloin sitten lumihommat ja kolasin koko pihan. Onneksi oli vain ohkainen kerros, ei ollut niin raskasta. Kävin vielä pienen kävelylenkin sen päälle. (postilaatikolla kuikin oliko postia. Ei ollut). Ja takaisin sisälle... Olipahan hankalaa lakaista portaat harjalla jonka varsi oli katkennut melko lyhyeksi. No mutta lakaistuksi nekin tuli. Selkään  otti kyllä se homma.

Parin tunnin päästä saapuu oma kultani pikkuisen Arttu-pojan kanssa! Aivan huisia. Pitää hänelle sitten lämmittää pitsaa uunissa, niin saa syödäkseen. Kuitenkin kuilottanut töissä vain nälässä. On se kyllä ohentunut se minun mies! Ihan todenteolla! Ja kaikki vain ruokavalion muutoksella. Terveellisempään suuntaan. Viikonloppuisin tahtoo hänellä hieman nousta paino, kun on lupa herkutella, mutta taas seuraavan viikon loppuun tilanne on sama kuin ennen viikonloppua.

Minusta ei olisi mukamas suomenkansalaiseksi. Ainakaan testin mukaan minulle ei voisi kansalaisuutta myöntää. Vastasin oikein vain 60% kysymyksistä kun kansalaisuuden saa vastaamalla oikein vähintään 70% kysymyksistä. Se testi löytyy seuraavasta osoitteesta:

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/kansalaisuustesti/

Onnea kaikille jotka alkavat koittamaan testiä!