Eilen saavuin tänne rakkaani luo, Leppävirralle. Antti-rakas haki minut oikein Kuopiosta saakka, kun sinne pääsin oman luokkalaisteni kyydissä jotka käyvät koulussa sieltä käsin saakka päivittäin. Keli oli melkoisen liukas, sillä Kuopiosta jatkaessamme matkaa, oli paljon hinausautoja ja vilkkuvalo (piipaa)-autoja liikenteessä. Peltiä oli kolissut ryttyyn vähän joka puolella.

Menimme vielä Leppävirralle päästyämme Lidl:ssä käymään. Siellä ollessani isäni soittaa minulle. Kummastelin, että mitähän isä soittaa ja juuri nyt!?! (hänellä tapana soitella aikalailla harvakseltaan.) Uutiset joiden vuoksi hän soitti, eivät olleet kovinkaan iloisia. Tätini mies oli kuollut...  ;( Alle viikko sitten isöni oli ollut siellä ja tämä mies oli ollut oikein hyvässä kunnossa. Nyt oli sitten mennyt kotiinsa kuolemaan. Kukaan ei voi ennustaa sitä hetkeä jolloin meidän on aika lähteä.Lopullisesti. On siis hautajaiset tiedossa tässä lähiaikoina... ;(

HUH, ulkonapas sateleekin suurina lepareina lunta! Taidan odotella jonkin aikaa, jos se sade vaikka hieman laantuu niin otan ja menen sitten kolailemaan. Ei se vielä hyödytä mitään, kun sataa koko ajan lisää.

Ihanaa, kun Arttu tulee Antin mukana, kunhan Antti tulee kotiinsa. Hakee Artun heti tänne. Oi,kuinka kivaa!!!! Jospa nyt sallisi Arttu ottaa askelia ihan minunkin nähten. Viimeksi mokoma alkoi kävellä vasta minun lähdettyäni pois.

Tästä se minun lomani nyt alkoi sitten :)