Tätä aamua minä olen jo viikon päivät odotellutkin!!! JA TÄSSÄ TÄMÄ NYT ON! Ihanaa. Kävin äsken suihkussa, kun heräsin ilman kellon soittoa 6:15. Pääsen suhteellisen raikkaana rakkaani luo. =)
Mutta tästä aamusta:
-On se prkl kumma kun minua tuntuu seuraavan ne kaikenmaailman öhkömönkijäiset ja lutikat! (Tiedän, se syy on minussa, ei siinä, että talo on vanha.)Kyllä myönnän olevani hieman laiska KUNNON siivoukseen.(lattian pesut, viemäreiden putsaukset, imuroiminen[jota en edes omista tällä hetkellä!] jne.)Pyrin kyllä sisätiloissa pitämään yleisilmeen suht siistinä. Eihän täällä muuten itse viihtyisi edes. Ja en oikein ehdi koskaan, sillä OIKEASTI kouluhommat vie suuren osan vapaa-aikaani. On aina kirjoitettava jotain koulutehtäviä tms.

Huomenna sitä saisi tienata itselleen hamekankaan jos rohkeus riittää. No ei se olisi paha saada edes hamekangas, ellei saa miestä itselleen siitä ihanasta mussukasta. Tietääpähän heti, että ei riijusta suotta sitä "Pukkia" =) hihii...
Pitänee se koittaa käyttää hyödyksi, sillä nyt se mahdollisuus taas olisi! Seuraavan kerran taas 4vuoden päästä. (miksiköhän en aikaisemmin ole tuota hoksannut.) Ajattelin kyllä jos pyytäisin verhokangasta, kun en niin niitä hame-ihmisiä ole. Saisi ikkunaan hyvät verhot. (en varmaankaan saa valita kangasta, arpapeliä, millasta saat ja JOS saat.)
Wish me luck! (ei sitten sen hamekankaan puolesta! :-]  )