Kyllä se sitten meneekin nopeasti! (viikonloppu meinaan) Tuntuu aivan kuin vasta olisin Leppävirralle saapunut ja nyt olen jo aikani ihmetellyt omassa pöngässäni. HM!
Mutta jos alan muistelemaan lauantaista niin...
Lauantai oli leppoisa, lunta sateli ja Arttukin oli erinomaisen kiltisti koko päivän. Edellisenä iltana alkoi nukkumaankin oikein hyvin. Kävimme ajelemassa Antin vanhempien luona ja...(?) mitähän muuta... Kotosalla olimme ja minä tein jopa ihan lihapulliakin ja kastiketta riisin kera. Se onnistui ja oli hyvää. Niin, illasta Antti halusi käyttää jonkin Teboilin etukupongin jolla sai kahvin + herkkumunkin hintaan 2,20€ ja ko.kupongilla sai MAX 2/asiakas, joten kävimme minun ensin hieman esteltyä sinne menoa (olin meinannut aloittaa syödä keveämmin eikä se herkkumunkin syöminen kahveineen edesauttaisi asiaa) vetämässä kitaamme sumpit niiden herkkuminkkien kera! Arttu oli juuri nukahtanut taas autoon ja ajelimmekin siksi n.30min ja hänet sitten piti herättää mukaan kahvioon. Hyvin nassikalle maistoi munkin välissä ollut vaahto. =)

Sunnuntai tuli sitten hyvinkin nopsaan. Kun lauantai vaihtui seuraavaan päivään.
Minä olin jo iltamassa kasaillut mukaani lähtevät tavarat reppuuni valmiiksi (työkenkäni).
Menimme taas ensiksi Antin vanhempien luo ennen linjakkaani tuloa. Siellä kahvittelimme ja lähdimme Antin kanssa asemalle. Linjakas oli myöhässä ainakin 10min. No "vihdoin ja viimein" kyyti tuli ja pääsin  matkaan.
Kuljettaja kuulutti jotakin kyydin vaihtamisesta...---(?) pikavuoropysäkillä (kohta meni minulta ohi, MIKÄ pikavuoropysäkki). Oli se kuitenkin ennen Kuopiota. Syytä en saanut itse koskaan tietää. Se vika lienee ollut se kyytiä hidastava tekijä.
Oman kylän pysäkillä olin kuitenkin samaan aikaan kuin aikataulun mukaisesti pitikin olla. Siitä vaan jäi kaikki muu "ylimääräinen" odotteluaika pois muiden pysäkkien osalta. Ts, matka taittui ripeämmin näin :)

Aamu hieman jänskittää, kun alkaa näyttöviikko ja meidän olisi vedettävä iltapäivästä jokin nukketeatteri esitys "kylmiltään" melkein. Hieman saamme harjoitella, eikä edes tarinasta ole tietoa MINKÄ esitämme. heh. Mahtaa tulla hauskoo. Joku eläin tai kansansatu se tulee todennäköisimmin olemaan. Uskoisin ainakin niistä puheista päätellen mitä luokkakaverini puhui. Hänellä kun on ko.aiheeseen kirjoja joissa on jo valmiit tarinat juonineen. Aika iisiä =]