Pian se taas hurahti.
Lauantaina Antti käytti minua KYS:llä jonka jälkeen mietimme , minne menisimme syömään. Nälkä eiminulla ollut kiljuva, mutta kävimme pizza buffassa ensin katsomassa, millainen paikka se on, prismalla mutta päätimme suunnata ABC:lle. Siellä minä söin PARIISIN HÄRKÄÄ ja Antti söi lounaan noutopöydästä. Ihan tuli pinkeys kerrassaan. En edes jaksanut jälkiruoka kahvia vasta kuin Antin luona myöhemmin ja juotuani ruualla kotikaljaa se röyhtäytteli minua pitkälle iltaan. =)

Saunoimme perjantai iltana. Tunnelma oli oikein rento.
Sunnuntaina Antti haki Artun ja voi miten se poika naureksi koko ajan. Se oli niin suloinen, että melkein tippa linssiin tuli, kun minun oli lähdettävä...
Hieman oli puheissa, jos ensi lauantaina pääsen ihmisten aikaan pois sieltä talvitapahtumasta, Antti tulisi hakemaan minut Artun kanssa Kuopiosta jos vain tulisin hänen luokseen. Ja aikoi hän tuoda minut seuraavana päivänä taas Kuopioon jotta pääsisin sieltä kotiini sitten matkaamaan...

Perjantaina käydessämme Varkaudessa prismalla, ostin sieltä tarjouskorista 1€:lla sellaisen kauniin vaaleanharmaan kaulaliinan. Oli niin pehmoinenkin. Eikä siinä ole samaantyyliin "reikiä" kuin edellisessä turrukkaisessa. :)
Antin äiti löysi sormikkaat itselleen kauniin ruskeat. Kaikkea löytää kun viitsii tonkia alimmaisetkin läpi.
Antti ja isänsä hakivat sillä välin listoja rautakaupan puolelta.

Antti osti Ganes-leffan Kuopiosta, olihan se ihan ok. Minä vain aina alan ajattelemaan kaikki tapahtumat sitten siten että "mikään siinä tarinassa ei ollut keksittyä vaan totuuden mukaista" vaikka se vain pohjautuu tositarinaan. (henkilöhin)
Aikamoisena pukkina aloin Remua pitämään sen katsottuani. Mutta mikäpä siinä. Jokainen tekee kuten itse parhaaksi näkee. (Toivon todella että se oli sitä fiktiota  eikä "tositapahtumaa")

Itse ostin perjantaina Tokmannilta lasten puuhakirjasen. Olikin hyväostos, halpakin vielä ja monelle eri ikätasoiselle tehtäviä. Esikoulusta kouluikään ja hieman alle eskaritkin voisi tehdä selkeimpiä värityskuvia siitä. (monistaa tietenkin aijon, ettei mene kirja heti suttuun.) On monenlaisia eri tehtäviäkin ja helppoja askarruksia =)