Olihan seikkailua koko koulupäivä.
Aamusta meillä oli nimensämukaisesti "seikkailukasvatusta"... Vaikka emme missään retkellä olleet, teimme erilaisia harjoitteita jotka olivat melkoisia ongelmanratkaisupulmia!  Luottamustehtäviä tehdessämme, minä en luottanut niin paljoa meidän luokkalaisiin, että olisin lähtenyt niihin mukaan. Nostimme mm. suorille käsille vuorotellen toisemme ryhmässä. Vaikka se hurjalle näyttikin, osa jota itse joutui kannattelemaan, ei ollutkaan niin painava kuin oli ensi alkuun kuvitellut. Itseasiassa henkilö, jota nostimme oli suorastaan höyhenen kevyt!

Sain myös raha-anomustani varten koululta taas läsnäolotodistuksen. Ja sen hain toimistolta. Sain jopa viedyksikin sen KELA:lle. Onneksi pääsin luokkakaverin kyydillä sen verran hyvän matkaa jotta ennätin ennen kuin se sulki ovensa (klo 16).
Huomenna en olisi ehtinyt, sillä lähden suoraan Kuopioon menevien mukana sinne ja jatkan siitä Anttini luo Leppävirralle. =)
Enää ei ole niin pitkälle tuntuva aika, kun ajattelee että enää 1 yö! Kun sinne pääsen rentoutumaan ja virkistymään (kenties virkistämään toista osapuolta).

Vielä olisi 4H:lle vietävä ilmoittautumis lomake leiriä varten. Jotta sinne sitten myös pääsen. Teltta olisi mitä ilmeisimmin vielä hommattava, ellen taivasalla meinaa maata...X) Ehei, en takuulla. Siinä on jo tarpeeksi jos makoan 4 yötä KOVALLA MAALLA!!!  Mahtaa olla selkä jumissa sen jälkeen... Otetaan siis vinkkejä vastaan millä sen voisi estää jumittumasta nukkuessaan makuupussissa ja pienellä ohuella retkipatjalla. Kertokaa toki kokeneemmat. Omista leiriajoista on jo kovin kauan aikaa... ja nekin oli festareilla , joten en kovinkaan leirielämäksi sitä kutsuisi, vaikka osaltansa se sitä olikin. =)

ONNITTELUT HELENA-TÄDILLENI HÄNEN TÄYTTÄESSÄÄN...(piip piip) vuotta! =)