*Whiufh!* Oli oikein vauhdikkaat viimeiset 2h koulussa, olimme liikuntasalissa ja teimme tuokioita toisillemme. Juostiin melkoisesti, ihan pää märkänä lopputunneista ja minä vielä kävelin kotiin. Nyt tuntuu hieman jalkapohjissa siltä, että on tehnytkin jotakin liikunnallisempaa, eikä vain istuksinut koneella tai pulpetissa.

Hammaslääkärissä meni ihan kivasti. Ei ollutkaan niin kammottavaa kuin olin aluksi ajatellut. Se ei siis vastannut odotuksiani. Puudutuksen laittaminen ei sattunut lainkaan, eikä sen myötä poraaminenkaan, mikä oli miellyttävää sillä olin saada infraktin mennessäni sinne jo pelkästä ajatuksesta maata siinä tuolissa.

Tänään meillä olisi ollut tarkoitus ensin mukamas tehdä luokkakaverini kanssa retkipäivän suunnitelmaa, mutta yllätys yllätys, emmepä teekkään kun hänen piti tehdä huomiseksi erään toisen kanssa joku eläinaiheinen tehtävä valmiiksi, joten se TAAS jää sekin venymään. *huoh*
Inhottaa jos joskus haluaisi saada valmiiksi mahdollisimman pian jonkun asian, niin sitten ei millään voi saadakaan johtuen juuri toisesta osapuolesta.

Sen verran tässä aloin kuitenkin jotakin "hyödyllistä" tekemään, että pistin pyykkikoneen pesemään vaatteita + 1 tyynyn puolestani. =)
Että nyt sitten niitä odotellessa... Saisi nyt vaan aamuksi kuivaksi sen paidan niin olisi hyvä.

Anttikin menee tänä iltana jonnekin kerhonsa 50v juhliin (reserviläisten?). Taisivat samalla avata/ottaa ne uudet kerhotilat käyttöönsä.
Kysyinkin äsken soittaessani hänelle, että : "Joko siellä frakkia silitetään juhlakuntoon?"
Ei ollut silittämässä, mutta muuten hän oli kuulema imuroinut ja siivoillut kotonaan, mikä on varsin mieluista kuultavaa, vaikka en (vielä) siellä osoitteessa asukaan.