Ihanaa, viimeinkin siirryttiin kesäaikaan! =)
On tätä odottanutkin jo vaikka kuinka. Se tosin ottaa nyt sen 1h elämästä pois, mutta saahan sen takaisin sitten taas siirtyessämme talviseen aikaan...

Viikonloppu oli oikein mukava Antin luona :)
Artun kanssa peuhasin lattialla ja taisin sen kutitella nyt viimeisenä päivänä sillemallille, että hänestä taisi tulla jo kutiamaton X)
Oli kyllä oikein ihanaa eilen iltapäivästä saunoakin.. pitkästä aikaa... Ei sitä voita mikään!

Aamulla kävimme ajelemassa Varkaudessa ja minä sitten Artun uinuessa kävin hakemassa Mc Donaldsilta minulle ja Antille ateriat. Sopiviksi siihen sitten Arttukin oli herännyt kun tulin takaisin ja sai ranskanperunoita ja pihviäkin haukkoa nassuunsa.

Eilinen lauantai oli niin kaunis päivä että! Antti sanoi jo taas kerran kantavansa kohta puoliin grillin ulos jotta pääsisi grillaamaan makkaraa ja muuta hyvää.
Puhui jo ensi viikonlopusta, että silloin pitäisi grillata.. -noh, mikäs siinä kun on niin into päällä, antaa mennä sitten vaan! Ehdotin, että jos vaikka maissintähkiä kaveriksi niin olisi paljon maukkaampaa ja siltä osin terveellisempääkin kuin pelkkä makkara :) Saa nyt nähdä, mitä ensi viikonloppu tuo tullessaan.

Ps. Olen katsovinani, ettei täällä ole kello vielä kesäa ajassa...Koskahan siihen tulee muutosta, vai tuleekohan edes..heh--Kirjoittaessani tätä minun kelloni oli kylläkin 20:11 eikä 19:59