Huh, lunta tulvillaan sää ulkona. Ajoi melkein meidön kylkeen joku nainen Kuopiosta pois lähtiessämme siirtyessämme kiihdytyskaistalle risteyksessä. Tämä nainen posotteli vain ja katsomatta sivulle hän alkoi tulemaan meidän eteemme. Onneksi ehdimme hiljentää, muutoin hän olisi ollut kyljessämme. Tämän jälkeen Antti alkoi soittaa riikkaria. Nainen ei välittänyt mitään- Antti alkoi jopa valoja vilkuttamaan, mutta hän vain ajelee kuin ei mitään olisi sattunut. Me jouduimme melkein väistämään penkalle siinä vaiheessa kun nainen alkoi tulemaan päällemme.
Viimein Antti ajoi hänen rinnalleen ja soitti edelleen torvea. Sitten se viimein tajusi, että "EHKÄ JOKU SOITTAAKIN HÄNELLE TORVEA!" ja ajoi tien sivuun. Antti kävi ulkona hieman jututtamassa tätä nohevan oloista ylpeää vanhempaa naista. Ei se ollut kuulema huomannut meitä, kun hänen takalasinsa oli niin jään ja lumen peittämä! Ja eikös joku laki sano, että autolla ajaessa on jokaiseen suuntaan nähtävä. 

 

Kuopiossa kävimme mm. asevarikolla ja abc:llä. Oli aika paljon porukkaa abc:llä. Varmaan suurin osa oli lomalaisia ja osaksi ehkä Puijolla jörjestettävä mäkikisa on kerännyt katselijoita ja kävijöitä Kuopioon. Mutta nyt minun on mentävä (omasta tahdostani) riehumaan Artun kanssa, kun hän on vielä kanssamme n.3h. Oli jo äskenkin niin kivaa =)