On ollut taas melkoisen tapahtumarikas päivä. Ensin aamusta Antti kolasi pihamaan lumesta, jota edellisenä päivänä satoi melkoinen määrä. Sillä aikaa, minä siivosin sisällä. mm. tiskasin, imuroin ja pesin lattiat!
Sen päätteeksi kävimme Antin kanssa Varkaudessa markkinoilla. Ja sanonpahan vain, että OLIPAHAN MARKKINAT! heh. Siellä oli myös myymässä hunajaa, tämä julkkis mehiläistarhuri "Maajussille morsian" (Jussi?) Kova mies oli puhumaan (paremminkin huutelemaan). Kävellessämme hänen ohitseen hän alkoi pitämään myyntipuhetta jossa mainitsi meidät "nuorena parina".. Lisäksi hän karjahteli ettei ole posliinia, että kärsii vaikka halatakin!!! Ei hyvänen aika, ajattelin!

Toinen oli joku namikauppias, joka TAAS MEILLE huuteli kojunsa takaa että " No nuoripari, nyt makeisia ostamaan..Jos isäntä ostaa niin hän saa hyvän mielen ja emännälle bikinin täytettä!"
Siihen minä jo sanoin ihan tarkoituksellakin sen verran kovaa, että toivoin muidenkin kuulevan "No sitä täytettä on jo kyllä sen verran, ettei ilkeä bikineitä päällensä pistää!!" haha X)

Kyllä sieltä mukaan lähti perinteiset markkinarinkelit(bikinin täytteeksi). Ja ostimme kassin joka sisälsi lihapitoisia tuotteita. (makkaraa naudanlihasta, suolamuikkua, yms...)
Sieltä tultuamme menimme Antin vanhempien luo ja veimme heille markkinarinkelin markkinoilta tulijaisiksi. (Olihan Antin äiti niin usein tullut kylään oman vehnasletin kera.)

Nyt Antti on ampumassa, minä laitoin farkkuni koneeseen joten en ilman housuja sinne oikein tarennut lähteä. heh. Ei passa alasti ettei vilustu.
Sauna lämmitetään kunhan Antti tulee takaisin.

Aika meni todella nopeasti Artun ollessa luonamme. Ihan super nopeaan! Aamulla oli outoa kun ei pikku mies noussutkaan omasta sämgystään. Ei kuulunut hänen ääntään, samoin kuin illalla. Koko ajan oli tunne että "se nukkuu" kun oli niin hiljaista. =)
Olisi minun puolesta saanut olla pidempäänkin. 
 

Eilen illalla, kun Antti meni viemään Arttua ja hänen tultuaan takaisin, hän sanoi minulle ojentaen pienoisen pahvilaatikon:
-Tämä on sinulle.
-!??Minulle?...mitä siinä on? *aloin katsoa tarkemmin*
-Lapponia, mustikkalikööriä? Hmm...
-Kysyin ihan myyjältä, mikä olisi uutta ja sopisi naiselle lahjaksi. Hän suositteli tätä.

No, maistoimme sitä. Ja liköööriksi oikein erittäin hyvää. Ja eihän sitä voi juodakaan kokonaan kerralla. Joten sitä on edelleenkin jäljellä. Ja mikäs minulla ei säilyisi..heh , ei ole vielä sen sortin ongelmaa. En siis ole "loppasuu" heh. =) Mieltäni lämmitti kovin Antin tekemä ostos minulle. Tosin, otettuani sitä 2 lasillista (pientä!!) nukahdin illalla kesken uuden sarjan.heh..No pääsin sentään ensimmäisen mainoskatkon yli, nipa nappa. =)