Tänään kävimme ajelemassa Pieksämäellä. Se olikin ollut meillä mielessä jo jonkin aikaa, käydä siellä. Antti on siellä itse ollut kuskina muille ja minä valmistuin sieltä edelliseen ammattiini. Noh, olimme aikeissa mennä Varkauteen kaupoille, matkalla sinne Arttu uinahti, ja ajatus vain tuli jostakin, miksi emme nyt kävisi siellä?! Samalla Arttu saisi nukkua matkan sinne..ja sielläkin olisi kauppa jossa voisimme käydä. heh.. Ja sen lisäksi soitin entiselle luokkakaverilleni, joka silloin asui paikkakunnalla, että missä on se Moilasen leipomo? Olimme kuulleet siellä olevan edullista leipää ihan kassi tolkulla. No, saimme kaveriltani tiedon ja osittain se oli sattumaakin, kuinka sinne eksyimme.
Ostimme tarjouksesta (7€/niin paljon kuin muovikassiin saat mahtumaan leipää) Ostimme kaikki sillähetkellä olleet 3 ruisleipää ja lopuksi sulloimme kassiin sämoyläpusseja. Nyt onkin pakastimessa leipää! =) heh... Mutta on ne sämpylät maukkaita , siitäkin huolimatta että osa oli "kokojyvä-sämpylöitä.

Leivoin kotiin tultuamme omenapiirakkaakin. Se onnistui ihan Ok. Antti totesi sen maistamatta ensin että "Miten se on noin vaaleaa!?" Sanoinpa siihen hieman näsäviisastellen, että: - NO JOHTUISKOHAN SIITÄ ETTÄ KERRANKIN JOTAIN LEIPOMASTANI EI PALANUT KUTEN YLEENSÄ!!!!!  =)
No edelliseen verraten se onnistuin hyvin, kun edellinen oli aika sanotaan nyt "sokeripitoinen". Sokeri oli siloin "syöpynyt" pohjan läpi ja oli oikein sokerimaista! Nyt tosin se oli, hieman kuivakkaa, vaikka tein sen täysin ohjeen mukaisesti...

Arttukin sai olla kanssamme hieman lisäaikaa. Kun ensin oli trarkoitus hänet viedä tänään pois, mutta se tapahtuukin vasta homenna, ennen kuin lähdemme Kuopioon armeijan varikolle. (se paikka kun on muuttanut uusiin tiloihin).