Juuri tultuamme elokuvista, voin kertoa että kuva oli LOISTAVA! Minun mielestäni se muistutti hieman "intiaani Jones" leffaa. (Indiana Jones). Ainut miinus joka EI ITSE LEFFAA koskenut oli kanssa katsojiemme joukossa olleet; Riviä taempana istunut HIRNU (nainen joka hirnahteli nauraa käheähköllä äänellä, jopa kohdissa joissa kukaan muu ei nauranut!) sekä ilmeisesti perhe, jonka isä selitti / kommentoi juonta koko elokuvan edetessä paikoitellen.. ja hänen poikansa puhuessa hän käski tämän olemaan hiljaa.
Onneksi en itse kuullut sanatarkasti hänen selityksiään, mutta inhotti se tasainen puheen kuuleminen taustalta siltikin. He olivat muutenkin kuin olisivat kotonaan katsoneet kuvaa, pölisten ja omiaan höpötellen...
Suosittelen, mikäli tykkää toiminta kuvista. Ja juuri sen kaltaisista kuin Indiana Jones. Tapahtumia / toimintaa oli koko leffan ajan (2h 10min) ei hetkeäkään "tylsää" kohtaa mielestäni.

Ennen kuvan katsomaan menoa, kävimme ampumaradalla. Sinne sattui sitten sopivasti tulemaan poliisejakin Varkaudesta ampumaan kun olimme lähdössä. Jännä, miten poliisin näkeminen melkein aina hetkauttaa minua hieman, vaikka en olisikaan tehnyt mitään väärää. Aina tulee tunne, onko joku valittanut? miksi he tulivat? Olenko MINÄ tehnyt jotakin väärin?... heh.. Lieeköhän muilla samanlaista "ongelmaa?