Aamulla menimme tutustumaan LASTU:n toimipisteeseen josta seurasi vielä toinen tutustumiskäynti Eemil Halosen museoon. Oli siellä huikeita taideteoksia! Minuun ainakin tekivät toiset niistä vaikutuksen.
Iltapäivä olikin ruokailun jälkeen EA 2:sta (ensiapua 2 kurssia.) Hyvin teimmekin 2 tuntia erilaisia harjoitteita. Sitten kahvitauon jälkeen opettajamme oli otettava osaa rehtorin toimesta heidän opettajien kokoukseen. Niimpä saimmekin tehdä kahdessa ryhmässä kartoituksena kodin vaaratilanteet sekä leirillä ennakoitavat vaaratilanteet sekä kuinka niitä voidaan ennaltaehkäistä.

Kotiini tultua ei muuta kuin pyykkikone pyörimään ja sitten yritin tehdä koulutehtävää Hieman huonolla menestyksellä.. :( En tiedä lieneekö tarpeeksi kattava lasten harrastemahdollisuuksien kannalta. En oikein keksi kuin kunnan ja seurakunnan järhestämiä toimintoja lapsille. (kansalaisopisto tietenkin, mutta en ilmeisesti osaa etsiä netistä tietoa tästä aiheesta...)

Anttikin oli laittanut minulle viestin että "laturi on postissa. Jospa vain ehtii ennen kuin minä ehdin lähteä hänen luokseen. heh. Menemmeköhän ristiin sen laturin kanssa X)
Se jää vielä nähtäväksi. Nyt olenkin säännöstellyt akkuani laittamalla puhelimeni yön ajaksi kiinni. Oli eilen illalla hieman orpo olo sulkea puhelin kokonaan, pitkästä aikaa. Varmaan se teki hyvää puhelimellekin olla joskus ihan OFF. =)

Aamulla menemmekin taas tutustumaan, iltapäiväkerhoon Lapinlahdelle. Täällä minun ja erään toisen luokkalaiseni on määrä suorittaa ip-näyttö. Siksipä jo tulostelin ja katsoin karttaa ensin netistä, missä mahtaa sijaita ensin harjoitteluajan ip-paikka Iisalmessa minne olen menossa... voi pojat! Jospa sinne osaan jäädä oikealla pysäkillä... Siihen on vielä armonaikaa hetkinen...reilu viikko.