Tämäkö on nyt sitten sitä IHANAA TALVEA jota olemme odottaneet?! Lunta saisi sataa, mutta vain vetenä jaksaa sataa, lämpöasteita sen verran tuntuu olevan. Loskakelit on siis alkaneet. Kaupalla käydessäni sai ihan housut polvia myöten märiksi.

Ensi lauantaille sain minä toisen meidän luokkalaisen kanssa Lystilauantaihin 6v Aaro-pojan vahdittavakseni. Ai kun kiva, siinä hänen esitteessään luki mm. "pidettävä ulkona liikkuessa kädestä kiinni!" On siis melko kova poika karkailemaan. Sille vaikuttaisi tuon perusteella. Lisäksi hän oli erityisen kiinnostunut Suomessa elävistä eläimistä ja sienistä. Kuulema hänellä oli niistä paljon tietoa. Pitäneekin siis teroittaa omaa muistiaan niiden osalta ensi lauantaiksi, jotta saisi jotakin keskustelua aikaiseksi hänen kanssaan asioista. Ja tenkkapoon tullessa auttaa joku kissa aiheinen satu tai kertomus. Voi rähmä! On siis alettava oikein miettimän kissa tarinoita/ satuja kaiken varalle.

Menin ja varasin ajan kampaajalle hiusten leikkaukseen ensi maanantaiksi. klo 9. Ihanaa, saa hiukset kuosiin pääsiäiseksi eikä tarvitse pipo/ huppu päässään olla koko aikaa aina joka paikassa! Melkein jo ylttää ponnarille(!!!) Niin ovat kasvaneet kun edellisessä paikassa se himputteli leikata niin kovin vähän. (Ärh!) heh.. Mutta nyt saa leikata niin paljon kuin tahtoo ja millaisen mallin tahtoo, kunhan ei koneella kuitenkaan kyni ihan nilelle niskaani. :)