Kas, näin se viikko lyhenee vain.
Huomenissa pääsee taas Antin luo, mikä on aivan mahtavaa. Jospa Arttu SAISI tulla hänen luokseen jo lauantaina illasta...*pidän peukkuja asialle*
(Oikeasti olisi nyt se v-loppu, jolloin Arttu on Antilla muutoin vain sunnuntain.)

Näin taas aivan mitä kummallisinta unta. Jollakin tapaa se Anttikin siinä oli. En enää vain muista näkemästäni muuta, kuin että se oli merkillistä ja että Antti siihen liittyi ellei hän sitten ollut siinä unessa.
Sitä se ikävä teettää.

En enää millään löydä (tuskin enää tallessakaan) viime vuoden puolelta, eräs tentti etiikasta, jonka teimme. Läpi se meni ja ihan keskivertoisella numerolla. Mutta kun meidän arvon rehtorimme ei ollut merkinnyt opintokorttiimme numeroita meille. Hän saapui eilen luokkaamme tyyliin "hattu-kourassa" ja tunnusti tämän. Meidän olisi tuotava opettajallemme ne nyt, jotta hän näkisi minkä numeron hän oli siitä meille antanut. Hän huikkasi vielä ovella että:
-Muistan kaikkien saaneen tentin läpi ja numerotkin oli luokkaa 3-5. En vaan muista kuka sai minkäkin numeron...Toki saatte Suoritusmerkinnänkin, mutta muutenkin saatte niin vähän numeroita, niin eikö se olisi ihan hyvä saada numero.

Minulle kelpaa sekin S-kirjain tokariin, en ole niin nöpönuuka. Sekin on hyväksytty ja läpi. EN jaksa uskoakaan että työmaailmassa joku tarraa siihen, minkä numeron olisin saanut Etiikasta. Eihän he edes tiedä, miksi siinä on S-kirjain merkintänä. =)
Sellaista episodia oli vielä eilen ennen kotiin pääsyämme.
Katsotaan, mitä sitä tänään sattuu ja taahtuu. Taidan mennä kevät kamppeissa kouluun, ellei vaan lupaa sadetta. Oli niin paljon kepeämpi kävellä, eikä tullut edes niin kuumakaan =)