Olipas se vauhdikas päivä kerholla...huh huh! Mutta hengissä selvittiin!
Meinaan tuolla "vauhdilla" sitä, kun olin itsekseni neuvomassa vuorotellen lapsille vappuhatun askartelemista. Siinä oli melkoisen kiiretää kun toiset jotka tekivät nopeammin tahtoivat edetä, mutta olin "kiinni" jonkin toisen tekemässä vappuhatussa (en kirjaimellisesti kuitenkaan.)

Kävin taas keskustelua erään tytön kanssa joka oli nyt viimeistä kertaa kerhossa. Hän tykkää aina tentata meiltä ohjaajilta mm. Onko meillä...
-...lapsia?
-,,,poikaystävää? jos on niin rakastatko häntä?
Olemmeko naimsissa? jne... Voi sitä kysymys tulvaa.

Kun työparini vastasi että hänellä ei ole vielä lapsia ja selitti tytölle syyksi olevansa vielä niin nuori, tyttö sanoi oman äitinsä saaneen ensimmäisen lapsen 16-vanhana.
Silloin tyrmistyin hieman. Mutta se voisi hieman selittää lapsen käytöstä (joskus oudohkoakin)... Kasvatuksessako nyt oli se vika, oliko lapsi "pilattu" kasvatuksella? Vai oliko hän vain sen luonteinen lapsi muuten?
Kaiken huippu oli, kun tämä tyttö kysyi eräältä ikäiseltään tytöltä nähdessään hänellä hopeisen sormuksen oikean käden keskisormessa:
-Onko sulla kihlasormus! Kenen kanssa sinä olet naimisissa!?

Just, no eka-/ tokaluokalla varmaan moni naimisissa onkin..heh, ehkä leikisti olisi voinut leikkiä menevänsä naimisiin. Mutta eihän sitä ennen rippikoulua...yleensä kai mennä. Tai voi kai siinäkin varmaan olla kulttuurisia eroja , mutta näin uskoisin.