Nyt testasin talven jälkeen ensikertaa kesäkenkiäni ja on sanottava, että:
-Olipahan opetteleminen alkaa niillä kävelemään.
(Niissä EI ole kantaa, vaan ne on tasapohjaiset. Silti ne vain tuntuvat jalassa erilaiselta, kuin talviset goretex-kenkäni.) Lisäksi minulla oli tuulitakin tapainen kevyt takki päällä ja lähikaupan seinän kupeella oleva digitaalinen lämpömittarikin näytti hehkuttavan +15`c astetta!!!!

Ei siellä kylmä ollut lainkaan. Aurinko paistoi niin mukavasti. Näin tälle vuotta ensimmäisen kevytmoottoripyöränkin ajamassa kadulla. Ei hekään malta enää silitellä katupyöriään autotalleissa tai muissakaan suojissa vaan ne tuodaan jo käyttöön ja otetaan ajoon, heti teiden tullessa esiin lumen ja jään alta.

Antin kanssa ollessani äsken puhelimessa, me jo mietimme, mitä tekisimme ensi viikonloppuna. Tulimme siihen tulokseen, että me grillaamme ja katsomme (uskokaa tai älkää) lastenohjelmia! Minun olisi tarkasteltava 3 lastenohjelmaa mediakasvatukselliselta kantilta. Sellaisen, näinkin mukavan tehtävän saimme =)
Ja palautuksellakaan ei ole kiire. Mutta toki näin kivan tehtävän haluaa tehdä alta pois mahdollisimman pian- heti kun vain television äärelle pääsen =)
Ja viikonloppuna, jos suinkin Antti saisi Artun jo lauantaina, niin ei se pahitteeksi olisi Artullekaan katsoa lastenohjelmaa töllöstä. Sikäli, mitä hän siitä ymmärtää. Mutta se poika on katsonut jo formuloita ja hiihtoakin, että ei se lastenohjelmien katsominen haitallisempaa katsottavaa ole, uskoisin, kun vain valitsee ohjelman hänellekin sopivaksi.