Se oli nyt pyöräilykauden avaus! Ensi kertaa kävin liikkumassa pyörällä sitten syksyisen kaatumiseni, kun liusuin keskellä autotietä usemman metrin kyljelläni.
Jokohan mainitsin edellisessä postauksessani, miten olikaan levoton yö?...Ai juu, taisi olla otsikkonakin ihan jopa. (tällainen mun muistini on!)
Niin, minä olin aamuksi unohtanut laittaa herätyksen itselleni kokonaan.. heh. Onneksi heräsin jo vaille 7, ja pompin siis suihkuun. Kun olin pyykin levittänt, läksin hakemaan postiin saapunutta tilaamaani telttaa. Otin repun oikein selkääni, että "sinnehän saan sen pienen pötkön telttaa sullottua..." JOOPA JOO.
Menin postiin ja ojennan postisedälle saapumis ilmoitusta teltastani. Hän menee hyllylle ja kaivaa sieltä SUUREN LAATIKON! Sanoin siinä puolihuolimattomasti laatikon nähdessäni (ja olin vielä pyörällä) että:
-No ei sitten tuon isompi laatikko ole!
Tähän postimies tuumasi:
-No valitettavasti tällä lapulla ei nyt saa isompaakaan laatikkoa..
Silloin tajusin ajatelleeni ääneen. *Uups!* No en kuitenkaan alkanut selittää postimiehelle, mitä laatikossa oli, että siitä ihmetykseni laatikon kokoon nähden.

Nostin laatikon, varmana, että tuon kokoinen loota sitten myös painaa (??) vaikka kyseessä piti olla max.2.5kg teltta pakattuna...
Eihän se loota painanut juuri mitään! Oli kuin höyhen!
Kotonani kun avasin pakettia, siellä oli KAMALA KASA VYLLÄTTY pakkauspaperia teltan ympärille!!! HUH HUH!
Siinä ulkoroskiskin täyttyy kerta runttuulla kun vien ne roskat sinne kohta. Heh...
Mutta sainpa edes kapean muuttolaatikon itselleni jouluksi Anttilasta. (kun muutan Antin luo) heh... Olipas siinä "Antti" sanaa..
"Jouluna muutan kamani Anttilan laatikoilla Antin avustamana Antin luo Antin kyyditessä Antin autolla". X)

Jaahas, pitää alkaa pian lähtemään. Ei muuta kuin jospa olisi hyvä päivä kerholla. Toivoa sopii. Jospa siellä ei kukaan keljuile kenellekään ja muutenkin olisi ihan rauhallinen päivä. Lapset ei intoutuisi riehkaamaan liiaksi.
CiaO!