Luulosairaanako ne lääkärit pitävät Anttia, kun hän joutui valvomaan miltei koko viimeyön. Syy: Silmät vuosi vettä, niissä oli tunne, että on roskia (vaikka mitään roskia ei varmasti ollut) ja valkuaiset punoittivat, lisäksi silmiä ei voinut pitää auki, vaan ne menivät väkisin kiinni.

Antti oli soittanut yöllä Varkauteen päivystykseen, mutta olivat käskeneet mennä aamulla oman paikkakunnan terveyskeskukseen, sillä he eivät voisi tehdä mitään.Aikaisemmin Antti on käynyt tämän vaivan vuoksi lääkärillä joka totesi ettei silmissä ole mitään vikaa.

Millähän perusteella? niissä ei muka ole vikaa kysyn vaan. Eivät kai ne itsekseenkään syyttä ala vuotamaan vettä ja tule tunnetta, että niissä olisi roskia ja kun aukikaan ei kykene pitämään.En usko, että ilman syytä noin käy. Eikä siinä vielä kaikki. Antti kertoi, että samanlainen yö oli ollut hänen työkaverillaan. Oli ollut töissä tänä aamuna hänkin silmät punaisina ja kertonut valvoneensa edellisen yön saman vaivan uoksi.

Olisiko nyt siellä työpaikalla jotakin mistä tämä johtuu...?
En salapoliisi ole, mutta ei kummoinen päättelijä tarvotse ollakaan jos kaikilla samassa paikassa työskenneillä menee yöunet saman vaivan vuoksi.