Huomenta!

Nousin sitten ilman oman herätyskelloni soittoa. Olin sen verran herkässä unessa vaille 7, kun naapurin kello hakkaili jo 7:ää, että havahduin taas laskemaan ne pojahdukset... Eipä siinä, olinkin jo hieman horrosmaisessa tilassa heräilemässä.
Eilen minua hieman "ihmetytti" se, miten eräs opettajistamme lähti mukaan aika vakavaan huulenheittoon. Olimme syventävien musiikkiopintojen tunnilla ja meidän oli ryhmissä keksittävä miten lapsille jotka eivät osaa lukea, opetettaisiin eräs laulamamme hyvin yksin kertainen laulu. Saimme siihen aikaa reilu ½h, sitten meidän ryhmien oli esitettävä ehdotuksemme toisille. Saimme käyttää soittimia, kuvia, mitä tahansa keksimme.
1.ryhmän alkaessa pitämään tuokiotaan opettaja ja eräs luokkatoveristani alkoivat vitsailla vammaisuudesta siten, että oppilas sanoi olevansa autistinen ja että hänen vieressään istuva luokkatoverimme olisi adhd tapaus..Siihen joku muu heitti sitten olevansa halvaantunut, opettajamme nauroi ja liittyi itse mukaan tähän hauskan pitoon toistamalla "halvaantunut...heh heh heh..."
Opettaja jatkoi kuitenkin juttua vielä...
"Olisi pakkoliikkeitä ja aina soitin joka olisi kädessä silloin soisi kun nytkähtää."
Onko tuo nyt miten fiksua käyttäytymistä opettajalta!?
Vai olenko minä itse vain  viallinen jostakin kohdasta, ajatusmaailmastani, kun tuo pisti minun  silmääni ja korvaani.

Hän on kyllä koulun mukavimpia opettajia, ei siinä mitään. Johtuneeko sitten siitä, että hän on nuorten puolen linjanvalvoja ja häneen on tarttunut hieman nuorten käyttäytymisestä jotakin...
Nyt aamulla olisi taas hänen tuntinsa ruokailuun saakka.
Mielenkiintoista ja oikein hyvää päivän jatkoa myös sinulle! =)