Uskomatonta, mutta totta.
Niin se vaan minunkin kesälomani alkaa olla pian käsillä. Perjantaina on viimeinen koulupäivä tälle kevätlukukautta. Eilen päästyämme tuntia aikaisemmin, minä hurautin heti suorilla työkkäriin ja Kelaan, selvittelemään kesänrahan saanti mahdollisuuksiani. Niinpä minulla on perjantaina sitten työkkäriin aika klo 14, sieltä toimitan saamani lausunnon Kelalle ja sitten kai sitä vain tarvitsee "chillailla". heh...
No enköhän kuitenkin jotakin touhuilekin, enkä vain makoile.

Kiitokset tätilleni, kerron Antille terveisesi.

Tänään aamusta saa taas koulussa jatkaa sen "asukkaan" tekemistä. Mitään nimeä sille ei ole vielä minun mieleeni tullut, mutta on hänen pesänsäkin jo valmis, samoin se alusta, joka on sammaleinen missä hänen pesänsä on ja missä hän asustaa. Pitää ommella vielä muutama punainen "marja" kiinni sammalmättäälle ja sitten voin liimata sen kiinni alustaan. (Eilen maalasin helmiä punaiseksi, kun ei ollut punaisia, pelkästään vaalean puunvärisiä.)
Olen neulahuovuttamalla tehnyt sammalmätästä ja ihan kiva siitä tulee. Vaikka itse sanonkin.
Tänään on kiva päivä senkin vuoksi, että saa sanoa: "Huomenna Antti tulee minut täältä taas hakemaan Leppävirralle..."
Siksi hakee, kun en ehtisi muuten ns."ihmisten aikaan" sinne. Koska on se työkkärin aika klo 14.
On se niin KULTAINEN MIÄS!
Tulevana viikonloppuna, Arttu on kanssamme vain sunnuntain... :( Yhyyy... Mutta seuraavana sitten taas koko viikonloppu, perjantaista alkaen. =)