Niin teimme kahdella viimeisellä tunnilla pienen keväisen retken luontoon ja paistoimme siellä makkarat ja keitimme nokipannu kahvit. Oli makiata sumppia! Koululta saimme vielä eväiksi mustikkapiirakkaakin, niin olipa siinä mukava sitten kotia lähteä uusittuaan henkivakuutuksensa.

Huominen näyttää sen puolesta huonolta, että joudun menemään alkumatkasta saakka jo yleisillä kulkuneuvoilla. Eli bussilla Antin luo saakka. Toivotaan, että ehtisin siihen bussiin, jolla olisin sitten perillä jo "ihmisten aikaan."

Juuri saamani tiedon mukaan, lauantaiksi olisi luvassa ilmaista lihakeittoa jossakin päin Leppävirtaa. Samaisessa paikassa on jokin mönkiä esittely yms. Menemme katselemaan niitä vekottimia sinne. Saa samalla Arttu poikakin nähdä ihmisiä :) Ja sen kanssa kun on muutenkin niin mukava kierrellä, kun hän osaa olla niin kovin kiltisti. (Ainakin tähän saakka*kop kop kop*

Jotakin hyviäkin uutisia on kuitenkin. Antin tekemä olut pääsi tänään kellariin. Oli kuulemma oikein hyvin hiilihappoa muodostunut hänen koeavatessaan yhden pullon ja sanoi että "muodostui hyvin vaahtoakin, aivan kuten kuuluukin.."
Näinköhän siis käy, että heti 1. tekokerralla se onnistuisi. Mutta voi siinä vielä mennä pieleenkin jotakin siellä kellarissa... Hän oli maistanut hieman, niin oli maistunut aivan kotikaljalta :) Nams. Eli se on sillon varmaan hyvää!

Voisinpas pakkailla sille mallille kamppeeni, että JOS huomenna pääsen siihen aikaisempaan aikomaani vuoroon lähtemään, niin olisi kamat valmiina.