On taas "levollisesti" nukuttu yö takana.
Piti vaan 02 nousta hakemaan päänsärkyyn lääkettä. Tunsin sen jomottelevan ja taas kävi samoin kuin joskus aikaisemminkin. Kipu tuntui uneen ja minä kääntelin kylkeä ja mielessäni ajatus "Kun kohta havahdun, siihen ei enää koske..." mutta kylläpä se vaan minut ylös ajoi.
Kävin ottamassa lääkkeen 02:01 ja ei mennyt kauan kun istuin jo sankko edessä wc:ssä.
Sitten se oli 02:11 kun menin takaisin sänkyyn, puklittuani hetkeä aikaisemmin ottamani tabletin pois. Mutta onneksi oloni helpottui sitten.
Merkillistä, että se yökkyytti sen noin pian takaisin.

Vaikka en ihmettele, että moinen särky yllätti, on se näyttöpaikka sen verran erikoinenkin, että! Se nainen siellä juoksuttaa ja pompottaa ja mielestäni, hän tekee meidän näyttötehtävääkin meidän puolestamme, jotta se menisi hänen mielensä mukaan. En tiedä. Olen varmasti liian voimaton asiasta sanomaan hänelle.
Mutta oli meillä näyttöparini kanssa tarkoitus antaa hänelle viimeisenä päivänä jonkinlaista palautetta asiasta, kun heillä ei kulje tieto ja kommunikointi toisten työntekijöiden kanssa on niin heikkoa. (ainakaan se ei ole kulkenut vielä meille saakka.)
Ehkä he keskenänsä osaavat sitten lukea toistensa ajatuksia, mutta minä en ainakaan osaa lukea vielä. Valitettavasti.
Ajattelimme, että tämä nainen kun arvostelee meidät parina niin sanoisimme "ikävän" asian hänelle vasta hänen annettuaan numeron, ettei se vaikuttaisi (eihän se saisi vaikuttaa) ainakaan laskevasti numeroomme. Hän on sen tyylin ihminen, että varmasti kostaisi antamalla hylätyn! Näin me mietimme näyttöparini kanssa...