Tälle aamulle sovimme jo Antin kanssa edellis iltana "sotasuunnitelman tikan varalle". Jos heräisin tikan koputtelemiseen taas aamulla, minun tuli herättää Antti, joka oli valmistautunut häätämään tikan järeämmin keinoin. Kuinka ollakaan, aamulla kuin kellon lyömällä klo 6:10 alkoi naputus kuulua... Herätin Antin, joka säntäsi samantien ulos.. Mutta harmiksi tikka oli sen kuullut ja ehtinyt pyrähtää karkuun.. Saamatta jäi taas sekin yksilö.

Kävimme Varkaudessa ostamassa uusia oluen panoon vaadittavia tarvikkeita, jotta saisi laittaa pian uuden satsin käymään. Arttu katseli "Hoo Moilasena" ympärillään kaupassa kulkevia ihmisiä. Erityisen suuri ihmetys oli hänen ikäisensä poika huoltoasemalla, sitä oli tutkailtava katseen voimin hyvinkin tarkasti. Aivan, kuin tuo toinen pieni mies olisi ollut eriplaneetalta. heh... Kävimme kahvit juomassa huoltoasemalla sekä tankkaamassa (tuota niin kallista autojen janojuomaa.)

Nyt kotiini tultua, olenkin koittanut jo matkalla Kuopiosta saakka kuluttaa ja käyttää hyväkseni 1€ sunnuntaita, ja onnistuinkin lärisemään kummini kanssa jopa 1.5h!!! Jeah! Sai kuulla etelänkuulumisia ihan nauramiseen saakka.
Tänään voisi kyllä mennä maaten jo HYVISSÄ AJOIN. Täällä ei ole (toistaiseksi) aamuisin tikat olleet riesana, paremminkin naapurin kaappikello joka aina ponkottaa niin että minäkin kuulen tahtomattani, minkä verran kello on (jopa keskellä yötä). Sekä junat aina klo 22-23 aikavälillä. Silloin niitä tuntuu ja kuulostaa menevän tiuhaan.
Mutta en valita, sillä on katto pääni päällä kuitenkin.
Ensi viikolla olisi hoidettava paperit KELAlle sille mallille, että voin poistua pitäjästä perjantaina koulun jälkeen... Iloista. Sitten alkaakin minun kesälomani :)
Huominen päivä ollaan koulusta Iisalmessa tutustuen eripäiväkoteihin ja niiden muotoihin. Jeps. Heissuli vei. Kauniita ilmoja on ollut. Toivottavasti jatkuisi ensi viikollakin vielä.