Ei ole pitkä viikko ennen juhannusta.
Torstaihin ei ole kauaa ja silloin saatamme Antin mummon haudan lepoon.
Siitä alkaakin sitten muutaman päivän pidempi viikonloppu, myös Antille. Uskon tämän 3 päivää tuntuvan pidemmälle ajalle kuin normaali viikko (5 arkipäivää) tuntuisi.

Eilen Artun ollessa luonamme koitimme hänelle hautajaisiin tarkoitettuja vaatteita ja nehän istuivat hänelle kuin "nyrkki silmään". Oli melkoisen komia poika ykköset päällä niinkin pieneksi mieheksi :)
On se vaan hyvä, että ihmiset antavat omalle lapsellensa pieniksi käyneitä vaatteita eteenpäin toisten lapsille. Etenkin kun noin pienillä ne ei varmaan ole usein juhlavaatteet päällä. Niinpä nämäkin Artun yllä olevat vaatteet ovat kuin uudet.

Kun ei vain sadetta pitelisi torstai aamuna. Kirkkoon on klo 10 mentävä ja kun sieltä joutuu sitten haudalle kävelemään, niin ei ole kiva sandaaleilla (juhliin tarkoitetuilla) lipsutella vesisateessa... :(
Toivotaan, että siihen saakka olisi edes pilvinen sää, mutta kunhan ei vettä sataisi! Antin luo päästyämme minun puolestani satakoot sitten niin paljon kuin jaksaa. Sisällä ei ole edes pakko olla enää kengät jalassa.