Jeps. Tänään olisi luvassa meno kampaajalle lyhennyttelemään nykyistä "koira-lookiani". Ihan sitä on taas KOIRAN näköinen. En voi mitään, kun katson peilistä, sieltä katsoo minua takaisin joku spanieli, jonka turkki on takkuinen ja epämääräisen pitkä. Olen miettinyt siitä saakka, kun ajan varasin, että "Kuinka esittäisin kampaajalle tällä kertaa sen, minkä verran ja yleensäkin jo se, että MITEN tahdon hiukseni leikattavan.."Koska olen käynyt tässä jo kerra talvella, ja sama spanieli tuijotteli minua siitä huolimatta takaisin peilistä katsoessani siihen. Hän ei nimittäin saanut leikatuksi koko 45min kestäneen ajan aikana kuin millin jos sitäkään.  HIMPUTTELI SAKSEJAAN VARMAAN ILMASSA, mutta en kyllä näyttänyt käyneeni kampaajalla. X)

Hän on kuitenkin jo ollut alalla useita KYMMENIÄ vuosia. Ei voi laittaa siis senkään "aloittelijan" piikkiin. Aamulla sanoin Antille että:
-Otan 40€ rahaa mukaan ja sanon, että "Mikäli on aikaa niin tee uusi look kokonaan, saat vapaat kädet."
Antti sanoi heti siihen:
- ET VARMASTI SANO!
Hmm.. mitähän sitten pelkää, voisiko se silloin leikata jotakin radikaalia!?.. heh... Tai sitten se tekisi jonkin mummo-lookin: permanentti maailman pienimmillä puolilla... :D