Asiat eivät edenneetkään toivomallani tavalla. Valitettavasti 1 soittamastani paikasta sanottiin, että heillä aloittaa alku syksystä 2 uutta työntekijää, että ellen millääm saa muualta paikkaa, voisin siinä tapauksessa soittaa heille elokuun alussa ja tulla heille. Pyysivät kysymään täältä Sorsakosken päiväkodilta (?? Tässä vaiheessa minulle selvisi, etten ollutkaan soittanut sinne minne oli tarkoitus...heh)
Soitin siis Sorsakosken päiväkodille, josta ikäväkseni oli johtaja poistunut juuri hetkeä aikaisemmin... Minua pyydettiin soittamaan ja palaamaan asiaan seuraavalla viikolla. Eli piinani jatkuu.

Keitin juuri raparperi keittoa :) 1.satsi siitä meni tietenkin pipariksi ja eikun uudet raparperit hakemaan... Nyt se on vielä kuumaa, eikä sitä vielä saata syödä/juoda.
Antti leikkaa nurmea ulkona, minä aloitin ja hän jatkoi. Harmikseni en ehtinyt kauaa leikata hänen saapuessaan paikalle. (Yllätyin miten helposti sainkin leikkurin käyntiin. Joskus on joutunut tekemään enemmänkin töitä sen eteen saadakseen sen käynnistymään...)

Tässä odotellaan, että Antin äiti saapuu vielä sisarensa kanssa laittamaan liinat pöydälle ja muuta viimekäden sipistelyä tekemään.
Huomen illalla saa sitten vetää henkeä ja tämä ruljanssi on ohitse. =)