1. Eilen kampaajalla ollessani: Minä sain siistin ja lyhyen mallin kaikilta muilta osin, paisti etuhiukset jäivät vielä hieman pidemmiksi.. :/ Mielestäni liiankin pitkiksi. Muutoin olen tulokseen tyytyväinen. :)

2. Tänään alkaa meillä huisin hauska viikonloppu, ainakin toivon niin, sillä Arttu poika tulee tänään luokseme! Me viemme pojan tänään katsomaan ilmaiseen kesätapahtumaan Miauskis-kissaa :)

3. Huomenna viemme pientä "äijää" tivoliin. Ellei nyt laitteisiin saakka hurjaannu Antti menemään, niin ainakin se "äijä" saa nähdä ihmisiä :)

Minusta on kivaa viedä sitä pikkumiestä ihmisten ilmoille sillä Artusta oikein näkee, kuinka hän on alkuun ihmeissään kohdatessaan itsensä ikäisiä lapsia sekä muitakin ihmisiä. Sitten alkaa ujous karista ja alkaa hänellä "oma juttu"- lentää. (Vain hän yksin tietää, mitä hän selostaakaan..heh)

On siis luvassa varsin monipuolinen viikonloppu. Ja sen kunniaksi minä taidan imuroida ennen kuin miesväki saapuu. Sainkin juuri sopivasti tiskatuksi eiliset kaikki likaamamme astiat.