Tästä se alkaa. Antti soitti juuri, että pääsee nyt (JO!!!) töistä ja käy kaupalla ja hakee Artun tänne (Viikon saa olla poika täällä!!!) JES!

Antin loman (-kin) kunniaksi minä ähersin leikata sitä nurmikkoa, mikä on aina hieman joka kerrankesken jäänyt. NYT minä sen taistelin KOKONAAN. En koskaan ole ollut näin väsynyt!(Enkä hikinen, ellei saunaa lasketa) heh...

Norjaan päin tulemme suuntaamaan viikon kuluttua. Olemme jo matkareittiä katselleet ja tällä hetkellä määränpää taitaisi olla Norjan Tromssa. Suomen vierailukohteisiin kuuluu Kalle Päätalon kotipaikalla käyminen. Se kun kiinnostaa molempia niin vietävästi. :)
Lisäksi olemme ottaneet(Antti lähinnä) selvää lapinsodan aikaisista taistelupaikoista. Antti kun on niin kiinnostunut kaikesta sellaisesta (kuten minäkin sivusta seuranneena), pyrimme löytämään jonkun koneen raadon tmv.
Mutta siihen nyt on vielä reilusti viikko aikaa. Nauttikaamme nyt ensin sen Artun seurasta :)

Päätänkin tämän postauksen tähän lähtien laittamaan kiehumaan pikkumiehelle ruismakaronia ;) Antille lämmitän eilistä ja syön itsekin, mikäli siitä riittää.Muutoin keitän enemmälti ruismakaronia voidakseni jatkaa eilistä "pulimössöä" sen verran X)

Nytkö ne helteiset säät alkaa, juuri kun toisilla, jotka ovat olleet kesälomallaan aikaisemmin ja tänään viettävät viimeistä lomapäiväänsä niin heillä se loma päättyy... heh (viittaus Antin työpaikan kiireisimpiin loman viettäjiin...heh)