AI JESTAS miten hyviä onkaan VALKEAT PAVUT TOMAATTIKASTIKKEESSA lämmitettynä!
Antti ne "keksi" ja nyt niitä syödään jo toista iltaa-aah.

Käytettiin autokin "lääkärin tarkastuksessa". Ei menny ensi yrittämällä läpi. Oli toisessa takarenkaassa jokin kuluma sisäpinnalla jonka vuoksi on kuukauden päästä käytävä viimeistään näyttämässä että on renkaan vaihtanut.
Meinasimme jäädä samalla reissuin Varkauteen katsomaan leffa: "Kung fu Panda"
mutta koska allekirjoittaneella oli laksatiivisia vaikutuksia syötyään askin sokerittomia terva leijona pastilleja, että katsoin parhaaksi vuokrata leffa ennen kuin mennä teatteriin katsomaan. heh..

Vuokrasimme Rambo-elokuvan.( Sen uusimman.) Oli ihan katsottava, vaikka hurjasti siinä jengiä tapettiinkin jo alku sekunneista alkaen. Onneksi en ollut kovin "herkillä" katsoessani ja alkanut taas itkemään heti ensi vuorosanat kuultuani tai ensimmäisen ruumiin tultua kehiin.. heh.
Olen minä joskus sellainen "itkupilli" että! Lastenelokuviakin katsoessani on lentänyt krokotiilin kyyneleet..(alusta elokuvan loppuun saakka) 
Näin kävi muistaakseni kun katsoimme ostamaani "Pingviinien matka"-leffaa... heh... ;/
Ei vaan voi mitään kun alkaa alahuuli vipattamaan ja kyyneleet kirpoaa silmiin.
(Paruin kuin pikkulapsi karkkihyllyn edessä.)

Torstaista oli puhetta Antin isän kanssa, että silloin menisimme Heinävedelle luostariin syömään. Antti on kehunut hurjasti paikkaa, että siellä kuulemma saa hyvää ruokaa... mielenkiinnolla odotankin sitä jo :) Olen minä vaan sellainen kulinaristi!

Kylläpä oli nannaa nuo pannulla lämmitetyt pavut ja siihen Antti pilkkoi vielä valkosipuliakin sekaan... AAH!