Voisi kai olla pahemminkin, mutta näyttää nyt kyllä niin hyvälle (toistaiseksi) että se minun kynteni ei kai tulekaan irtomaan. Tajusin sen eilen, kun ei siellä kynnen alla ole edes verta joka mustuttaisi sitä. Se kaikki pääsi tulemaan pois kynnessä olevasta viillosta,jonka näppäränä TOOPENA kirveellä peukalooni napautin. :)
Ja sekin vielä (toistaiseksi) että koska se kynsi ei rempsota millään tapaa, siinä ei tarvitse pitää edes hautovaa laastaria! =)

Lisää mukavia uutisia.
Kaverini soitti minulle. En sanoisi, että "pitkästä aikaa" vaan hmm.. no hän on jokseenkin vaikeasti tavoitettavissa ,ollessaan kiireisenä perheen äitinä.
Puhelumme loppui (kuten usein muuloinkin) siihen, että hänen lapsensa tarvitsivat äitiään.
Hän kuitenkin laittoi minulle txti-viestin perään että "He ovat siirtyneet avaruusaikaan, että heille on nyt tullut taas tietokone ja internet yhteys kotiin!"

Voi jee!
Hänelle voi siis taas pian alkaa laittamaan sähköpostia!!!! =) =) =)
Se kun tulee tällä hetkellä halvemmaksi, kuin kirjeiden kirjoittaminen, joka minulta on kyllä jäänyt tämän "avaruusvekottimen" ansiosta. Kaikki asiat ja postit tulee hoideltua tällä vekottimella, koska se käy niin nopeasti ja on helppoa.

Tähän kaveriini se ei ole pätenyt. Kun hänelle on laittanut sen konkreettisen kirjeen, niin sitten kun hänellä on ollut sitä harvinaista herrkua (tunnetaan myös sanalla "aikaa"), hän on voinut istahtaa rauhassa lukemaan minun käsikipeänä kirjoittelemaa sepostustani :)

Huomenna menen tutustumaan tulevaan harjoittelupaikkaani aamupäivästä jo puoli 10 aikaan. Ou jee...