Norjasta tulimme samana päivänä takaisin. Minä olin alkanut ostaa postikortteja eripaikkakunnilta muistoksi itselleni. Niin, ja otin minä tietenkin Norjasta meren rannalta muutaman kivenkin... no useamman kun en osannut päättää mikä keräämistäni olisi se "paras". heh... X)
1804081.jpg
Matkasimme seuraavaksi Posiota kohti. Päätimme "yllättää" Antin vanhemmat, jotka olivat menneet sinne edellisenä päivänä.
Me nukuimme Norjasta paluu matkalla 2:lla levikkeellä, koska ei millään jaksanut/ pystynyt ajamaan yhtäsoittoa koko matkaa.

Lieneekö kenestäkään muusta Norjassa käyneestä tuntunut, että koko matka oli mennen tullen alamäkeä?
-Minusta ainakin tuntui... heh. Ihmeellistä.

Olimme ensin yötä autossa levikkeellä, jossa oli wc. Tästä syystä levike oli varsin "levoton" ja jatkoimme taas matkaa. Seuraava nukkumispysäkki löytyi Rovaniemeltä, Info-piste. Siinä jatkoimme taas, hieman enemmän kuin edellisellä pysäkillä. Tosin heräsin aamulla 5 aikaan kamalaan kiroilemiseen ja mopon ääneen. Levikkeellä tallusti nuori mies toisen perässä joka ajoi hieman suuremmalla mopolla. Toinen (jalankulkija) oli kamalassa jurrissa ja kiroili kuin lappalainen.. heh.. Pelotti hieman siinä vaiheessa kun hän potkaisi roskalaatikon nurin. Toinen (mopolla oleva) ei suostunut ottamaan kyytiin tätä jalkapatikassa olevaa kaveriaan tämän tivailuista huolimatta.

Aamulla 7 aikaan jatkoimme tästä matkaa. Olimme Posiolla aamulla 10 aikaan. Antin vanhemmat oli vuokranneet sieltä mökin ja Antti tiesi paikan koska he olivat olleet siellä ennenkin useampina vuosina.

Posiolla olimmekin sitten 2 seuraavaa päivää.
Pysähdyimme toki Norjasta tullessa muutamilla nähtävyyksillä:
1804153.jpg
Ahdaskurun silta. Saksalaisten tekemä sota-aikana. Tehty raskaan kaluston siirtoa ajatellen.1804159.jpg

Myös tämän muistomerkin juurelta otin itselleni ilmaisen "matkamuiston" eli kiven...
1804162.jpg
Minä itse Posiolla. ^^

Täältä lähtiessämme kävimme Kuusamon suurpetoeläinkeskuksella ihastelemassa karhuja, josta menimme Kalle Päätalon paikalle.

Jatkan kertoen sitten siitä koska nyt olisi lähdettävä tienpäälle.