Oli sitten RAUHATON yö, vaikka tämä Antin paikka maaseudulla onkin... huh huh. On mitä ilmeisimmin naapuruston jälkikasvu tullut "kotibile"-ikään.
Illalla se alkoi ja sitä jyskytystä kesti pitkälle aamuyöhön.
Silloin kun minä menin puolenyön aikaan unille, tuntui oikein sängyn patja tärisevän bassorytmin tahtiin. Olin päässyt uneen kun herään Antin tulevan ylös ja avaa ikkunan sanoen: - On se jumalauta kun nyt kuuluu jo sanatkin!
Menin vessassa käymään ja siellä ikkunan ollessa auki kuuli selkeästi, aivan kuin seinän takana olisi joku kuunnellut "täällä on bileet, kaikki sileeks..."
En meinannut enää unta saada sen jälkeen, sillä ilmeisesti aloin "kyttäämään" joko se olisi loppunut hetkellisen hiljaisuuden koittaessa, mutta EI, ilmeisesti se pieni tauko oli vain kappaleen vaihtamiseen mennyt aika, josta koitui edes sekin PIENI tauko. Enpä olisi uskonut moista joutuvani kokemaan MAASEUDULLA, mutta jouduinpahan vaan. (Tähän väliin suuri ANTEEKSI PYYNTÖ niille naapureille, joiden seinän takana itse olen joskus asunut ja nuoruudessa kuunnellut musiikkia turhankin kovalla. Nyt tiedän miltä se tuntuu! )

Olen tässä kasaillut tarvitsemiani tavaroita viikon ajaksi... Sillä olenhan vain viisi päivää poissa täältä kunnes palaan.  :)

Huomenna alkaa kouluviikko, mutta on huomisessa jotakin mukavaakin, äitini tulee veljeni kanssa käymään ja saan uudet farkut =)