Päivä meni hurjan nopeasti. Menisikin kaikki koulupäivät yhtä nopeasti ja olisivat lisäksi yhtä mielekkäitä kuin tämä päivä.
Aamusta teimme yhteistä tuokiota ilmaisutaidosta, jonka muuten huomen aamuna pidämme, ne oli kaikki niin mielekkäitä että sen johdosta aika meni siivillä.
Ruokanakin oli makaronilaatikkoa, SLURPS!
Ja kymmenen aikaan käydessämme kahvilla ruokalassa, siellä oli tarjolla voileipää jota piti tietenkin ottaa ja se teki tuntemuksen koko päivälle, että olisimme vain syöneet, koska koko ajan oli kylläinen olotila, eikä nälkä päässyt yllättämään.

Kasasin hieman kamppeita taas joita ottaisin mukaani perjantaina. Lisäksi pistin pyykit koneeseen jotta ne ehtisivät kuivua perjantaihin mennessä. Melkoista meininkiä on nyt. Olen pajattanut itsekseni ääneen kuinka ohjeistan huomenna muita eritilanteissa jotka on minun vedettävänä. (lähinnä miten kerron erileikeistä ja peleistä joita meidän on tarkoitus muille vetää.)
Huomenna ILTAPÄIVÄLLÄ on varmasti suuri helpotuksen huokaus (ja etenkin perhosia vatsassa odottaessaan seuraavaa päivää), kun omalta osaltamme kaikki vetovuorot on ohitse. Vaikka siinä sitä harjaantuu kun joutuu niitä pitämään.

Opettaja piti meille oikein mukavan rentoutuksen ennen koulun päättymistä. Miltei nukahdin patjalla maatessa lattialla... heh. Mutta en ollut ainoa, eräs oli nukahtanutkin :)

Jatkan japattelemista ääneen... Heipsis!