Toivottavasti ei taas ole härkä tullut aidan tälle puolelle.
Sillä härät ovat parkuneet miltei koko yön. Toivon mukaan heillä on lauman johtajan välistä mittelöintiä, eikä se, että ne tällähetkellä seisovat kuin naulitut naapurin suuntaan tarkoittaisi sitä, että siellä on heille jokin uhka. (petoeläin)
Joudun nimittäin pian itse kävelemään samaista tietä minne päin ne mylvivät naulaut seisovat.

On se Chrysler sitten hieno peli! Eilen ehdin tulla kotiin ja keitin kahvit pulloon, kun Antti tuli Varkaudesta autolla ja sitten me lähdettiin kirkolle. Siellä meni sitten iltaan saakka. Kävimme Konnuksella, jossa Antti kävi näyttämässä ostostaan entiselle työnantajalleen jonka kanssa on edelleenkin hyviä tuttavia. (Ei liene vaikutusta sillä, että se on nykyisen työnantajan veli...heh).

Tänään pitää harjoittaa lapsia taas näytelmää varten. *oh hoijaa*
Tein eilen ennen kotiini lähtöä kruunuja käsinukeille jotta niille saisi kuninkaallista ilmettä. Tuntuu ainakin nyt, ettei se taida onnistua. Ja sekin, että nyt on tilanne jossa minun on oikeastaan pakko vaatia lapsilta heidän parasta suoritustaan, sillä olen enää vain ensi viikon ja sitten se olisi esitettävä, a
jattelin torstaita... KÄÄK!
Huomenna minä lähden päiväksi näyttöpaikkaan tutustumista varten opiskelupaikkakunnalleni, mutta heti perjantaina palaan takaisin illaksi. Se ei vaan enää hyödytä esitysharjoituksia...

On taas vilpoinen aamu -mutta eilinen oli kylmempi. Nyt on reilut 6 astetta plussaa, eilen kun lähdin, oli vain +0.9`C. Kummasti se vaan aina päivää kohti lämpenee. Hyvä niin.