Eilen iltapäivällä kotiini tultua, minun koski hieman päähän. Aloin tekemään näyttösuunnitelmaani + muita tehtäviä liittyen näyttöön, särky yltyi. Otin oitis tämän havaittuani minulle määrättyä kallista migreeni lääkettä. Kipu hellitti hieman. Päätin mennä JO klo 19 aikaan maate, ja sammutin jok ikisen vehkeen. Makoilin pimeässä ja mitä sitten tapahtuu...

NAAPURISSA ALKOIVAT LAULAA!!! Eihän se ole kiellettyä, mutta juuri sillä hetkellä kaikenlaiset äänet tuntui ärsyttävän minua. Ja se äänenvoimakkuus oli juuri sentasoisella volyymillä ettei saanut selkoa sanoista, ei edes sieltä täältä. (Eivät kai edes osanneet laulaa nuotilleen josta olisi voinut arvailla, mistä biisistä on kyse.)
Ja naapurini ei ole nuorta sakkia. Ajattelin, että siellä on varmaan tämän taloyhtiön "märänsorttiset" pikkujoulut ja keskellä viikkoa.

Nukahdin siinä ja heräsin tarkalleen 00:00 ja päätä särki kovemmin! Yritin "vanhan aikaista" ja menin vessaan yrittämään oksentamista. Eikä sekään edes onnistunut. (Haluja ei ollut oksentaa, sillä olin syönyt päivällä 2 hyvinkin tuhtia kebabrullaa..se olisi jo varmasti melkoisen paksua mössöä vatsassani...joten..)
Sekään ei onnistunut. Istuin 30min sängyllä ja alkoi taas ramasta ja eikun heittäydyin pitkälleen. Heräsin sitten  vaille 7 aamulla, juuri ennen kellon soittoa. Olo oli kuitenkin niin pieksetty, laitoin viestiä luokkakaverilleni, etten saapuisi kouluun, koska on pakko nukkua yön mentyä valvoessa migreenin kourissa.
Tässä on nyt varaa ottaa menetettyjä yöunia takaisin. Vieläkin on pää hieman "huteran" oloinen, alkaako koskemaan TAAS vai ei...

Antti laittoi jo viestiä, miten on hällä hihat palanut töissä sen vuoksi, kun työtoverit ovat hälle ratkuttaneet tämän vaihdettuaan TAAS autoa ja niinkin hienoon... heh.("Morjens, sano rikkaat toisilleen!")