Niinpä lähdimme eilen kuusimetsään Artun tultua luoksemme.
Kävimme Antin mökillä josta haimme joulukuusen. Arttu nautti pulkkakyydistä saadessaan istua mennessämme metsän reunamia. Kyllä hänellä oli sitten hauskaa. Entäpä kun hän keksi,kuinka hän voi "kaatua" pulkan kyydistä pois... Sitten häntä sai olla koko ajan nostamassa takaisin kyytiin. :) Ja voi sitä riemua, minkä Arttu koki pyörittäessään ukin kanssa lumipalloa, hieman ennen pois lähtöämme. Ei voi muuta sanoa, kuin että:
-Miten pienestä lapsi voi ollakaan iloinen...

Illallan saapuessa, ennen kuin Artun piti lähteä, hän jo reippaana koristeli kuusen. Moni on sanonut että "Kestääkö se nyt jouluun saakka, kun niin aikaisin otitte sisälle?"
Minulle AIVAN SAMA. Saapahan ennemmin sen pois, vaikka minulla ei mitään olekaan aitoa joulukuusta vastaan. :)
Onko sen pakko loppiaiseen saakka sisällä ollakaan! Ajoissa ottaa sisälle, niin saa sen "ajoissa" poiskin. X)

Perjantaina kävimme Antin kanssa Vesileppiksessä.Castro Pubissa, siellä joku "raiskasi" J.Karjalaisen biisejä, joten vaihdoimme Virranpoikaan.(J.Karjalainen ei artistina kuulu suosikkeihini, mutta tämän esintyjän venyttäessä biisit pilalle, itse J.Karjalaisen laulamanakin ne olisi kuulostaneet paremmalle, ja jopa minä olisin tykännyt!)
Virranpojassa oli taas "ikivihreät" tanssipop biisit useamman vuosikymmenen takaa...X)
No. eipä siinä. Pilkkuun saakka oltiin ja ennen sinne menoa tuhosimme Valamon jälkiruokaviinin. Oli se kyllä mahtavaa!

Huomenna,tiistaina. Menemmekin luokan kanssa, kohti Rantasalmea. Matkalla käymme jossain päiväkodissa tutustumassakin ja illasta meillä on luokan kesken pikkujoulut. Saas nähdä, meneekö minun reissuun varaamani mustikkaviinipullo(21%) yhdelläö kulauksella alas perille saavuttuamme. Kaikki riippuu siitä, miten matkani opettajan kanssa samassa kyydissä on mennyt. (myönnän, minulla on pienoinen ennakkoluulo sen suhteen...)
Ei parane kerralla lotaista, ettei ole seuraavana aamuna pahaolo. Sillä joudun sittenkin matkustamaan opettajan kyydissä...

Torstaina minun olisi määrä siivota kämppäni siihen malliin/kuntoon, että pääsen perjantaina lähtemään mahd.pian Antin luo ja lauantaina haemme sitten kaikki loput tavarani asunnolta pois. Antti aikoi ottaa sedältään kärrin lainaksi.