Elikkä, minä saanen uusittua samanveroisen työsopimuksen jälleen 1kk eteenpäin. Tänään soittelin "ympärikyliä"(ja ravasinkin kirjaimellisesti) asian tiimoilta ja oikein aurinkoiselta näyttää.

Tänään kävimme lasten kanssa luistelemassa ja voi pojat miten monet luistimet minä sain nyörittää kiinni!!! Kädet siinä tuli kipeäksi.*pyörittelee päätään*
Hienosti lapset osasivat luistella, toki aina on joukossa muutama joka ei ihan vielä ole niin edistyksellinen siinä, mutta kehitystä oli havaittavissa heidänkin kohdalla jo 1:lläkin kerralla.
Sain taas "pestikseni" suunnitella ja toteuttaa 2 suurta ystävänpäiväkorttia esikoululuokan rinnakkais-, sekä kummiluokalle. Ei siinä oikein "säteillyt" kun aloin vain iskeä jonkinlaista silkkipalleroa ruusua esittämään suurelle kartongin palalle! Opettaja aikoi kirjoittaa siihen sen "toivotuksen". Minun ideani oli, että jokainen lapsi painaisi korttiin kämmenensä kuvan seuraavana aamuna ja sen alle nimensä. Saa nähdä, mahtuvatko ne kaikki 18 lapsen kämmentä kortteihin.. tai sitten teen siten, että jokaiselta EI tule kämmenen kuvaa korttiin, ainoastaan toisessa kortissa on lapsen kämmen, mutta molemmissa korteissa olisi siitä huolimatta kuitenkin kaikkien nimet. Hymy

Torstaina Antti saa hakea aamusta jo Artun ja esikoululla on penkkaripäivä. Esitämme ruokalassa keittiöhenkilökunnalle "ystäväni-tuttavani"-laululeikin. Perjantaina olisi sitten  wanhojen tanssit. Lisäksi vietetämme päivän yhdessä "kummiluokan" kanssa tehden heidän kanssaan kaikkea mukavaa.. leikkejä yms.