Iltapäivästä mittasin lämpöä. niin ihmeekseni se näytti "vain" 36.7 ja ehdin jo iloita että nytkö olisi tämä flunssa voitettu. Vielä mitä- liika aikaista se oli. Äsken mittasin niin taas se tasan 37.Itku
Join just taas kerran Neo Finrexiä-mustaherukan makuista. Se alkaa tulla korvista ulos pian. Ei ole ennee kuin 3 pussia jälellä, että kai niitä joutuu vielä lisää ostamaan.

Huomenna minä LEIVON. Oli olo miltei mikä tahansa. Meinaan tehdä kookospalleroita sekä suklaapaistospiirakkaa. Jälkimmäinen on hieman arvoitus miten onnistuu, kun ei ole oikein kunnollista vuokaa. Meinaan tehdä sen kylmän viileesti sellaiseen uunivuokaan. Tuli mitä tuli. Syökäämme sitten niitä kookos-kaura-kuitu palleroita!Toivotaan että edes ne onnistuisi...Kieli ulkona Saa pikku Arttu nassuttaa napaansa niitä.

Alkaa tässä pian kurkkukin kipeytyä kun joutuu räveksimään ja koraamaan sitä limaa kurkustaan ylös. Se ärsyttää kurkkua jos jokin. Mielenkiinnolla odotan aamua kun taas aika varmalla joudun oksentamaan limaa... Niin kävi tänäkin aamuna. Yöllä painuu ja kertyy limaa niin tiiviiksi mössöksi, että noustessaan sitten ylös se yökkäyttelee. xD Toivon vain ehtiväni vessaan ennen yökkiä!