Lähdemme tänään poikkeamaan Kuopiossa, siellä on Kuopiohallissa vapaa-aikamessut
.
Antti tulee hakemaan minut töistä, ei tartte minun turhaan linjailla itseäni Sorsakoskelle vaan pääsemme nopeammin lähtemään. Messut kestävät tänään klo 19 saakka ja sinne pääsi jonkin mainoksen mukaan vain tänään 2 hlöä yhden hinnalla. Joten sekin etu tulisi käytettyä hyödyksi.
Lauantaina Antti lähtee jo aikaisin aamulla Mikkeliin kisoihin. Ei onneksi tarvinne omalla autolla lähteä, sillä menee kimppakyydillä. Ellei sitten ole sopineet jo hänen selkänsä takana että se on Antti jonka kyytiin muutkin tulevat. Se olisi aika ikävää , etenkin ilmoittaa asiasta niin myöhään, kun seuraavana päivänä on jo lähtö.

Minä olen ihan täpinöissäni tänään lähdössä sinne messuille.
Eilen ostin K-kaupasta vihreän Mymmeli-käsipyyhkeen. Se oli suurempi kuin aikaisemmin saamani Pikku-Myy käsipyyhe. Vai lieneekö se Pikku-Myy pyyhe ollut sitten jokin kasvopyyhe... Mene ja tiedä sitten...

Tässä söin 2 kaakao Jackymakupalaa + kaurakeksin aamupalaksi. Että meninkin ostamaan kaakaovanukkaita, vaihtelun vuoksi...En pidä näistä niin paljon, kuin maitosuklaavanukkaista. Erona on se, että kaakaovanukas on kuin "maksaa" sellaista hyydytettyä ja maitosuklaavanukas on juoksevampaa. Ja kaakaovanukkaan maku on mieleeni liian tummankaakaon makuinen, maitosuklaa on enempi oikean suklaan makuinen.
Eipä se auta taasenkaan kuin jatkaa aamutoimiaansa!