Eilen kävimme Tuppurimäen kyläkaupalta hakemassa yhden motillisen koivuhalkoja. Metrin mittaista oli "pöllit" jotka nakkelimme peräkärriin ja sitten siitä liiteriin. Tottahan se sauna piti lämmittää sen urakan päälle.
Aamupalaa tarttis mennä etsiskelemään. Tuntui olleen Antillekin vaikeaa se aamulla kun mutisi jotain ennen töihin lähtöään vieä makkarissa käydessä että:
- Eipä helposti tahtonut löytyä mitään syömistä.
- Eli ei ollut ruokaa mitä syödä? Sanoin johon Antti vastasi myöntävästi.
Siksi pitää ajoissa ennen nälän yltymistä aloittaa jo etsinät jotta ei ehdi kuukahtaa ihan kokonaan.
Sitten voisi tappaa aikaansa askarrellen jälleen korttiloita. Niitä tehdessä kuluu aika hyvin ja se on mielekästä. Sen lisäksi että poikkean postin hakemassa ellei vettä sada puolen päivän jälkeen.

Tiedossa olis myös viikon päähän viikonlopulle puusavottaa Antin mökillä. Silloin ei ole Arttu niin sinne voisi sillon mennä. Ensi lauantaina kutsuu Kuopio ja Erätaika 2009! Jiihaa.

Antille varmaan melkoisen nopeatempoinen tuleva viikonloppu sillä hän lähtee perjantaina Uttiin jo aamulla ennen 7 ja saapuvat takaisin sieltä joskus illalla. Heillä on jokin reserviläisten retki Uttiin. Pääsevät sinne armeijan alueelle vierailemaaan ja ilmeisesti heille on sinne järjestetty jotain ohjelmaakin. Sitten sen reissunsa jälkeen hän tietää paljon enemmän, mitä siihen sisältyi jne...
NYT MENEN SYÖMÄÄN. Aivot (ajatukset) ihan takkuilee...

Sen vielä sanon, että KYLLÄ ON TYÖTTÖMÄN PÄIVÄT TYLSIÄ JA PITKIÄ!
Eilisen päivän odotin pomon soittavan mutta mitään ei kuulunut, joten koko eilinen meni hieman puhelinta kytätessä...Huuto Enää puuttuu että hän ilmoittaa ettei tarvitsekaan mennä sijaiseksi! Ärh!